Εργασίες καθαρισμού στο γήπεδο της Κάρτσοβας

Εργασίες καθαρισμού στο γήπεδο της Κάρτσοβας

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 17:29
5 σχόλια

Το Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας αναμένεται και την εφετινή χρονιά να φιλοξενήσει πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια με τους ανθρώπους του γηπέδου να δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για να είναι έτοιμο και λειτουργικό για τις ομάδες.

Μάλιστα στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε καθαρισμός με τους υπεύθυνους του γηπέδου εθελοντικά να κόβουν τα χορτάρια περιμετρικά δίνοντας και πάλι την σωστή μορφή στο γήπεδο.

Εκτός από τους πολλούς αγώνες στο γήπεδο της Κάρτσοβας πραγματοποιούν την προετοιμασία τους και τα περισσότερα σωματεία της περιοχής με το γηπεδικό να αποτελεί ένα μεγάλο και άλυτο μέχρι στιγμής πρόβλημα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.
 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Αγαπητό ArcadiaPortal ! θα ήθελα σας παρακαλώ να κάνετε μία έρευνα (στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου) και να ενημερώσετε όλους τους αναγνώστες, για τα ονόματα των "Υπεύθυνων Ανθρώπων του Γηπέδου Φιλικών". Πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια επίσημη απόφαση περί τούτου και το όλο θέμα είναι ότι εδώ και 5 χρόνια, κουμάντο στο γήπεδο κάνουν άνθρωποι χωρίς καμία εξουσιοδότηση...... Μπορείτε να κάνετε μία σχετική έρευνα σε αυτό το θέμα και για το πως ακριβώς λειτουργεί το γήπεδο σε επίπεδο "υπευθύνων" ???????? Συνεχίζει και ο νέος δήμαρχος να είναι φάουλ επ' αυτού ????

Αγαπητέ Τριπολιτσιώτη να σε ενημερώσω ότι τα τελευταία 5 χρόνια ο υπεύθυνος του γηπέδου είχε οριστεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και σαν γείτονας και συχνά αθλούμενος στο γήπεδο έχω να δηλώσω ότι η όψη του γηπέδου από άποψη καθαριότητας λειτουργίας και αντιμετώπισης του οποίου προβλήματος υπήρχε ήταν από τους καλύτερους υπεύθυνους που υπήρξαν σε αυτό το πόστο.αρα κάτι άλλο ψάχνεις να βρεις με την ερώτηση αυτη..

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΠΥΡΑΣ ;;;; ΧΑΧΑΧΑ - ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΟΥ "ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ" ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ .......ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ........ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΒΑΛΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ.

Πολύ θα ήθελα να δω εσένα εξυπνακια να είσαι από το πρωί έως το βράδυ άμισθος να προσέχεις να καθαρίζεις να ξεσκατιζεις την καρτσοβα και ύστερα θα ήθελα να σχολιάσεις τις εισπράξεις από την μεγάλη ψησταριά που λες. Επειδή ήμουν αθλητής και έβλεπα καμμία ομάδα να έπινε ούτε ένα νερό .να ήταν καλά η βρύση. Για να πήγαινες να δω ούτε μέρα δεν θα καθίσουν εξυπνακια ε εξυπνακια. Αλλά έξω από το χορό πολλά τραγούδια λεγονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.