Κέρκυρα - Kαθηγητής: Ο Κολοκοτρώνης σκότωνε γυναικόπαιδα (vid)

Κέρκυρα - Kαθηγητής: Ο Κολοκοτρώνης σκότωνε γυναικόπαιδα (vid)

Σεπτέμβριος 20, 2019 - 19:04
4 σχόλια

Γενεές δεκατέσσερις περνά καθηγητής Χημείας στην Κέρκυρα ήρωες της ελληνικής Ιστορίας

Ανάστατη είναι η μαθητική κοινότητα της Κέρκυρας -και όχι μόνο- μετά τη δημοσιοποίηση στο Διαδίκτυο βίντεο στο οποίο καθηγητής Χημείας σε σχολείο του νησιού καταθέτει μια αναθεωρητική προσέγγιση της ελληνικής Iστορίας, που μάλλον αποκλίνει από τα σχολικά βιβλία και από τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής ακούγεται να υποστηρίζει πως «ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα», ενώ συμπληρώνει ότι ο Μακεδονομάχος αποτελεί χείριστο δείγμα του ελληνικού πολιτισμού και σε καμία περίπτωση δεν ήταν ήρωας.

Στη συνέχεια, όταν ένας από τους μαθητές τού λέει πως «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος», ο χημικός απαντά: «Σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του, να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος. (…) Ο ίδιος γράφει ότι για τη χώρα μου "έκανα θρύψαλα κρανία μικρών Εβραιόπουλων"».

Τέλος, από τις «ιστορικές» αναφορές του δεν έλειψε η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, για την οποία ακούγεται να λέει: «Η Μπουμπουλίνα εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων της Τρίπολης, όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε».

Το σίγουρο είναι πως ο εν λόγω καθηγητής θα προτιμούσε να διδάσκει Ιστορία, αν και χημικός.

Από το ethnos.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΔΆΣΚΕΙ ''ΙΣΤΟΡΙΑ''


4 Σχόλια

κάποιοι ξέχασαν να αναφέρουν ότι είναι μέλος της αντιφα και της ανταρσυα. γνωστοί ανθέλληνες και οι μεν και οι δε.

Αυτά τα αριστερά διεθνίκια διδάσκουν τα παιδιά μας. Έτσι καταντήσαμε την πατρίδα μας με τις εκλογικές επιλογές μας. Τι μέλλον θα έχει αυτή η νεολαία με την πλύση εγκεφάλου που της κάνει το σύστημα. Κανένα. Έρμαια θα είναι κάθε δημαγωγού, άνευρα καταναλωτικά όντα, χωρίς πρότυπα έτοιμα να δεχθούν αδιαμαρτύρητα κάθε σχεδιασμό της ΝΤΠ. Το αρμόδιο ΝΔουλο υπουργείο ''που τιμά τους αγώνες της αριστεράς'' θα τον καλύψει με καμιά διοικητική θεσούλα σε επιθεώρηση να ξεχαστεί το πράγμα και να συνεχίσουν ακάθεκτοι οι αμερικανοτσολιάδες να διαβρώνουν την κοινωνία. Τον βλέπω και βουλευτή $ΥRIZA/ANTARCIA.

Γι αυτό έχουμε υποχρέωση να μην αφήνουμε την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας σε ανθρώπους απατριδες και άθεους. Εδώ έχει εφαρμογή το... Φωτιά και τσεκούρι. Αλλά ξέχασα. Ο Κολοκοτρώνης εμφανίστηκε μια φορά μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς. Τώρα είναι ακόμα αρχή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.