Αγαστή συνεργασία δήμου Τρίπολης – Επιμελητηρίου Αρκαδίας (vid)

Αγαστή συνεργασία δήμου Τρίπολης – Επιμελητηρίου Αρκαδίας (vid)

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 19:05
4 σχόλια

Επαναφορά του καρναβαλιού στην Τρίπολη και διαφοροποίηση της «Νύχτας shock price»

Άψογη είναι η σχέση του δήμαρχου Τρίπολης και του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, αλλά και την προσέλκυση νέων επισκεπτών στην περιοχή μας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Γιάννης Τρουπής μαζί με μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Η συνάντηση αυτή δεν είχε απλώς εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αφού υπήρξαν και προτάσεις συνεργασίας που αφορούσαν την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό.

Μεταξύ των προτάσεων που έκανε ο κ. Τρουπής στην διοίκηση του δήμου ήταν και η επαναφορά του καρναβαλιού στην Τρίπολη, η διαφοροποίηση της «Νύχτας shock price» καθώς και η διοργάνωση  συνεδρίων και ημερίδων που θα προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες στον κεντρικό νομό της Πελοποννήσου.

Θα συστήσουμε μία ομάδα μαζί με άλλους φορείς η οποία θα είναι αρμόδια στο να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εισροή κόσμου, άρα και πλούτου στην περιοχή

Ο κ. Τζιούμης άκουσε με προσοχή τα όσα είχαν να προτείνουν τα μέλη του Επιμελητηρίου τονίζοντας ότι μεταξύ τους, θα υπάρξει ουσιαστική συνεργασία με στόχο την προβολή του δήμου, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη των τοπικών αναγνωρισμένων αγροτικών προϊόντων της περιοχής.

Στόχος μας να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του δήμου και αυτό μπορεί να γίνει με την συνεργασία των φορέων

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγαστή συνεργασία δήμου Τρίπολης – Επιμελητηρίου Αρκαδίας


4 Σχόλια

Blackjack 02:49 Δεν έχεις καταλάβει; Βλέπει τα χάλια σου και γελάει. Κατά τα άλλα, είναι υπεύθυνος συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Την άλλη φορά λοιπόν, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς, αφού είσαι παντελώς μυρωδιάς. Για την ξινίλα βέβαια, υπάρχει και η ζάχαρη να στη γλυκάνει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.