Πού θα παρκάρουν οι μηχανές, πατριώτη;.. (pics)

Πού θα παρκάρουν οι μηχανές, πατριώτη;.. (pics)

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 18:33
11 σχόλια

Πολλές φορές έχουμε καταγράψει τα παράπονα των οδηγών για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στην πόλη. Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην ολιγωρία της προηγούμενης δημοτικής αρχής να τακτοποιήσει ζητήματα που αφορούν στις θέσεις στάθμευσης. Ό,τι και να κάνει όμως η δημοτική αρχή, τίποτε δεν θα λειτουργήσει σωστά, αν οι πολίτες δεν συμμορφωθούν με τον ΚΟΚ και αν δεν πράξουν αυτό που ορίζεται.

Αναβάτης μηχανής και αναγνώστης του Arcadia Portal μάς έστειλε τις φωτογραφίες από τον χώρο πίσω στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, ο οποίος έχει οριοθετηθεί, προκειμένου να παρκάρουν μηχανές. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τα αυτοκίνητα έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις στάθμευσης των δικύκλων, με αποτέλεσμα οι οδηγοί μηχανών να μην έχουν πού να παρκάρουν.

Στον αντίποδα, σε μια άλλη φωτογραφία απεικονίζονται μηχανές πάνω στον πεζόδρομο, όπου απαγορεύεται η στάθμευση.

Για να μπει τάξη στην πόλη, πρέπει να βάλουμε τάξη εμείς οι ίδιοι. Διότι ό,τι και να κάνουν ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή, αν δεν ακολουθήσουμε τους κανόνες, η άναρχη στάθμευση θα δημιουργεί πάντοτε εικόνα χάους στην Τρίπολη και θα παρεμποδίζει την κυκλοφορία των πεζών, οι οποίοι είναι, τελικά, οι τελευταίοι... τροχοί της αμάξης σε αυτή την πόλη.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Αν αρχίσουν να πέφτουν πρόστιμα ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ από πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες, τότε θα βάλει μυαλό ο πολίτης. Όσο υπάρχει ατιμωρησία και όσο παρανομούν πρώτοι οι άρχοντες του τόπου, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή.

Οσο τα αυτοκινητα πιανουν τις θεσεις που να παρκαρουν και οι μηχανες??σε καμια φοτο δεν ειδαμε κληση..αρα γιατι να μην τα ξαναβαλουν?? Οι ιδιοι οι κοντινοι μαγαζατορες αφηνουν τα αυτοκινητα και τα μετακινουν οταν δουν την αστυνομια!!!

Οι μηχανές κ.κ. πατριώτη δεν καταλαμβάνουν "ποτέ" χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων ή χώρους διέλευσης πεζών ή χώρους πεζοδρομίων; έτσι λέω........

ειναι καιρος η τροχαια να βγει και να κανει τη δουλεια της ,οποιος ειναι παρανομα παρκαρισμενος να κανει οτι προβλεπει ο νομος !!!!!!! τελος πια σε αυτη την αναρχια που επικρατει στην πολη

Μονο με γράψιμο καταλαβαίνουμε. Στα σούπερ μάρκετ για παράδειγμα όλο το πάρκινγκ είναι άδειο και μερικοί παρκάρουν στην θέση των ΑΜΕΑ ή στον δρόμο δυσκολευοντας την διέλευση οχημάτων και πεζών.

Μάλλον κανεις σας δεν έχει καταλάβει ότι απαγορεύεται και στις μηχανές το παρκάρισμα σε αυτό το σημείο καθώς υπάρχουν κίτρινες γραμμές . Αυτές οι κίτρινες γραμμές λοιπόν , δεν οριοθετούν το παρκάρισμα μηχανών ,αλλα δείχνουν ότι απαγορεύεται το παρκάρισμα γενικά . Σκοτάδια

@17:39 Κάτι τους είπες τώρα εσύ. Μπορείς να διδάξεις σε μια μυτζήθρα πολιτισμό; Όχι. Γι' αυτό μας κυβερνάνε οι κάθε φύσεως Παυλήδες. Από κάτι τέτοιους επικίνδυνους άσχετους, οι οποίοι ψηφίζουν κιόλας

Ας φτιάξουν πάρκινγκ και ξαφνικά θα αρχίσουν όλοι να ειναι νόμιμοι. Κάνεις δεν θέλει να ρισκάρει να "φάει" μια κλήση... Οι θέσεις που έχουμε στην Τρίπολη είναι ανύπαρκτες.. Εγώ κάθε μέρα στην δουλειά μου πάω με τα πόδια, πραγματικά ειναι πιο γρήγορο απο το να ψάξεις πάρκινγκ. Ο Δήμος πως θα προσελκύσει κόσμο αν δεν έχει για τους ξένους να αφήσουν το αμάξι τους? Ούτε καν για πέρασμα δεν κάνουμε πλέον..

Το γεγονός ότι υπάρχει παρκινγκ ακριβως στον δρομο διπλα ακριβως απο την περιφέρεια και παρκαρουν παντα αυτοκινητα στο συγκεκριμενο χωρο, γιατι δεν το εχει αναφέρει ποτέ κανεις?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.