Τα τραπεζοκαθίσματα και η Άλωση απασχόλησαν τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης (pics,vid)

Τα τραπεζοκαθίσματα και η Άλωση απασχόλησαν τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 11:00
3 σχόλια

Συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου για τη συζήτηση και λήψη απόφασης σε διάφορα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Παράσχος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και προχώρησε στη συζήτηση των επτά θεμάτων μεταξύ των οποίων ήταν η χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε καταστήματα της Τρίπολης, η παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και η διοργάνωση – πραγματοποίηση εκδηλώσεων εορτασμού της 198ης επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Τα μέλη της κοινότητας μίλησαν για την άναρχη ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στην πόλη της Τρίπολης, τονίζοντας ότι η κοινότητα δεν πρέπει να γνωμοδοτεί θετικά στις περιπτώσεις κατάληψης μέρους των πλακών που διευκολύνουν τα άτομα με περιορισμένη όραση να κινηθούν.

Ένας πολίτης της Τρίπολης έλαβε τον λόγο και τοποθετήθηκε επί του θέματος της ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων, σημειώνοντας ότι παράνομα πολλά καταστήματα έχουν καταλάβει δημοτικό χώρο με τραπεζάκια και άλλα αντικείμενα. 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα τραπεζοκαθίσματα και η Άλωση απασχόλησαν την δημοτική κοινότητα Τρίπολης


3 Σχόλια

Κι άλλη .....βραγιά, αφού φυτρώνουν καναπέδες, στον ελαιώνα της Δημητρακοπούλου!

Ακόμα θυμάμαι τα λόγια ενός τύπου πρίν 5 χρόνια: "Θα μπεί η μπουλντόζζζζα και θα τα γκρεμίσει όλα"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.