Έλληνας γίνεσαι... με 2 εκατ. ευρώ!

Έλληνας γίνεσαι... με 2 εκατ. ευρώ!

Σεπτέμβριος 14, 2019 - 11:40
5 σχόλια

Πας μη Έλλην, βάρβαρος. Όπου Έλλην, ο της ελληνικής παιδείας μετέχων.

Την σήμερον, Έλλην δεν γεννιέσαι ούτε χρειάζεται να έχεις ελληνική παιδεία. Αρκεί να επενδύσεις στην αγορά ακινήτου στην Ελλάδα 2 εκατ. ευρώ και παραπάνω.

Τάδε έφη στην «Καθημερινή» πληροφοριοδότης εκ της κυβερνήσεως. «Θα χορηγείται ελληνική υπηκοότητα σε πολίτη τρίτης χώρας που αποκτά κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα αξίας τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ. Θα μπορεί να λάβει την ελληνική υπηκοότητα και πολίτης τρίτης χώρας ακόμη και εάν έχει αποκτήσει την ακίνητη περιουσία αξίας τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων  μέσω νομικού προσώπου, υπό την προϋπόθεση ότι οι μετοχές ή τα εταιρικά μερίδια θα ανήκουν εξ ολοκλήρου στον ίδιο. Ο ίδιος θα πρέπει, επίσης, να καθίσταται μόνιμος κάτοικος Ελλάδας με κατοικία αγοραίας αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ και να καταβάλλει ετησίως τουλάχιστον 50.000 ευρώ ως έξοδα συντήρησης της κατοικίας».

Και, φυσικά, αίτηση θα μπορεί να υποβάλλει ο / η σύζυγος, τα παιδιά και οι γονείς του επενδυτή!

Επενδύουμε στις αξίες μας, ω άνδρες Τριπολίτες.

Ή μάλλον, τις πουλάμε με το κομμάτι, τόσο πολύτιμες που είναι.


5 Σχόλια

Έλλην=ο αθηναικής παιδείας μετέχων Έλλην έλεγε ο Ισοκράτης. Η ανώτερη αθηναική παιδεία ήταν συνώνυμη της ελληνικής παιδείας. Αυτό λέει. Πάψτε την εσκεμμένη παράφραση των διεθνιστών της ΝΤΠ. Ο Ισοκράτης έλεγε και ''τοις βαρβάροις ειλωτεύειν''. Αλλά αυτό το κρύβουν. Δεν ήταν διεθνιστής και κοσμοπολίτης όπως τον παρουσιάζουν ήταν σωβινιστής και καλούσε τον Φίλιππο να μας ενώσει για να εκστρατεύσουμε εναντίον των Περσών για να ησυχάσουμε από την επιρροή τους. Σήμερα το ειλωτεύειν δεν είναι ανθρωπιστικό και είναι απορριπτέο και πρέπει να τελειώσει το ψέμα του μετέχοντος της ελληνικής παιδείας.

Στην αρχαία Αθήνα για να γίνεις πολίτης όντας ξένος έπρεπε να είχες πολεμήσει πρώτα γι' αυτήν. Αν επιζούσες σε έκαναν πολίτη ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Οι είλωτες στην αρχαία Σπάρτη γίνονταν απελεύθεροι για τον ίδιο λόγο. Κάτι σήμαινε αυτό. Σήμερα στην εκφυλισμένη Ελλάδα οι Τούρκοι επενδυτές με τις χρυσές βίζες δέρνουν τους Έλληνες στα νησιά γιατί ακούν στο ραδιοφωνάκι τους εκκλησιαστική μουσική και όχι σε ώρες κοινής ησυχίας. Τι πιο ρατσιστικό από ξένους!

Σωκράτη μουφα Σωκράτης είσαι μου φαίνεται αλλά ας όψεται... Όποιος επενδύει και πληρώνει τόσα λεφτά το χρόνο σε μια χώρα σημαίνει ότι όντως θέλει να ζήσει στη χώρα αυτή σωστη είναι η απόφαση όλες οι χώρες του κόσμου δίνουν τέτοιο δικαίωμα. Κατά δεύτερον τελικά τώρα που έφυγαν οι προδότες θα ανοίξουν πολλά μάτια... Καλό είναι αυτό...

παλια καραβανα εισαι ο ορισμος της αντιφασης και αυτου που κοροιδευει τον εαυτο του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.