Τα κολονάκια «ξεπροβάλλουν» ξανά στην Τρίπολη (pics)

Τα κολονάκια «ξεπροβάλλουν» ξανά στην Τρίπολη (pics)

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 11:15
20 σχόλια

Με μικρές παρεμβάσεις στον αστικό ιστό της Τρίπολης φαίνεται να έχει ξεκινήσει το έργο της η νέα δημοτική αρχή του κ. Κώστα Τζιούμη.

Διαγραμμίσεις στις διαβάσεις πεζών και χώροι για τα αστικά λεωφορεία έχουν ήδη ανανεωθεί και σήμερα τα κολονάκια τοποθετήθηκαν ξανά στην Γρηγορίου Ε΄.

Τα κολονάκια αυτά θα περιορίσουν την άναρχη στάθμευση και θα αποφορτίσουν το κέντρο της Τρίπολης από τα οχήματα. Μετά από αυτές τις παρεμβάσεις, καλό θα ήταν να δημιουργηθούν νέοι χώροι στάθμευσης, έτσι ώστε και οι οδηγοί που θέλουν να επισκεφθούν το κέντρο να μπορούν εύκολα να σταθμεύουν το όχημά τους.

Ειδήσεις: 

20 Σχόλια

Καλη αρχη στον κυριο δημαρχο.Μακαρι να κανει κ κατι με την ουασιγκτων και να αλαξει τα παρκινγκ που εχει η οδος απο μονιμη σταθμευση που ειναι τωρα σε ολιγολεπτη σταση για να μπορεε να σταθμευει κανας πελατης κ εμεις που εχουμε καταστηματα επι της οδου να μπορουμε να δουλεψουμε και να μην φυτοζωουμε κ παλι καλη αρχη.

Να είστε σίγουροι τώρα ότι οι πάσης λογής κάφροι που παρκάρουν πάνω στα πλαστικά κολονάκια και τα καταστρέφουν, θα βάλουν μυαλό και θα σταματήσουν να το κάνουν. Καλό είναι επίσης να ξαναμπούν τα κολονάκια στο δρόμο προς πλατεία Κολοκοτρώνη (τα οποία είχε ξηλώσει ο γνωστός και μη εξαιρετέος σκαντζόχοιρος) γιατί επικρατεί αναρχία με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεξιά κι αριστερά. Έτσι κι αλλιώς, ο Παυλής και το κοπάδι του δεν πρόκειται να ξαναβγούν δημοτική αρχή ούτε στη δευτέρα παρουσία, ώστε να τα ξηλώσουν και πάλι..

ελεος, οχι παρκαρισμενα στο δρόμο της Καλαμάτας (απο την πλατεία Βαλτετσίου και προς το 1ο γυμνάσιο Λύκειο Τρίπολης). φτανει πια..............

Προτείνω όποιος βλέπει παρκαρισμένο πάνω στα κολωνάκια να τηλεφωνεί στην Τροχαία και ας μην είναι η γειτονιά του. Επίσης να στέλνονται φωτογραφίες στις τοπικές ιστοσελίδες.

Κ ΛΑΓΕ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. 27 ΣΧΟΛΕΙΑ,ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗ ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ,ΦΩΤΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΔΙΑΓΡΑΜΗΣΕΙΣ,ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΑΛΟΙΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ.

Η λύση είναι να χρησιμοποιηθεί η πλατεία Βαλτετσίου σαν μόνιμο παρκιν και να βρεθούν παρόμοιοι άλλοι 4-5 χώροι για πάρκινγκ περιμετρικά του κέντρου, και από πλατεία Βαλτετσίου, αγ.Δημητριού, μεταμόρφωση , πνευματικό -να γινει ΟΛΟ πεζόδρομος, και πεζόδρομος κανονικός, οχι γιαλαντζί , μπαίνουν οι κάτοικοι κτλ... κολονάκια μεταλλικά μόνιμα-μόνο για ασθενοφόρα, πυροσβεστική πρόσβαση. Όσο δεν θέλουμε να το δεχτούμε αυτό θα κλαίμε για το πάρκινγκ που δεν βρίσκουμε .

Οπωσδήποτε στη μέση του δρόμου από πλ Κολοκοτρώνη σε όλο το μήκος της Σπάρτης και της Ναυπλίου και λύθηκε το μισό κυκλοφοριακό

Ο Θεοδωρακόπουλος ο ανθρωπος που έβγαλε απο παντού τα κολονάκια το 2015 τι εχει μας να πει τώρα;

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

Συνήθως λένε βάλτο εκεί που ξέρεις. Τώρα βγάλτο και βάλτο εκεί που είτανε! Και όλα αυτά για να μην γράφουν αυτοί που έχουν γραμμένη τη δουλειά τους.

Μπράβο Δήμαρχε.Απο τον ανύπαρκτο πρώην περάσαμε σε ένα άνθρωπο δραστήριο .Ελπίζουμε η κεκτημένη ταχύτητα να φτάσει έως το τέλος της θητείας κ να αυξηθεί.

Τι να πει ο Θεοδωρακόπουλος που δεν μπόρεσε στην περασμένη πενταετία να βάλει μια πρόκα πουθενά.

Μπράβο Κώστα. Το 2014 μας έστειλες στον Παυλή και τώρα ξανακάνεις ότι είχε αφήσει ο Σμυρνιώτης και "ξήλωσε" ο Παυλής.

Το θέμα είναι να κόβονται και κλήσεις εάν κάποιος παρκάρει παράνομα, αλλιώς μετά απο λίγο καιρό πάλι θα τα καταστρέψουν

20:24 Το ότι τα ξήλωσε ο Παυλής βλάχο δεν σημαίνει ότι ήταν και σωστό. Ίσα-ίσα που εξυπηρετούσαν γιατί απέτρεπαν κάτι βλαχαδερά σαν και σένα να παρκάρουν δεξιά κι αριστερά του δρόμου και να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο και κάποιοι μ@λ@κες να περιμένουν με τις ώρες να ξεμπλοκάρει το ένα ρεύμα για να πάνε στις δουλειές τους. Σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου μια χαρά λειτουργούν τα κολονάκια, γιατί εκεί δεν υπάρχουν κάφροι με αυτοκίνητα να τα καβαλάνε, ούτε βλαχοδήμαρχοι και βλαχοπρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων να τα ξηλώνουν. Το κατάλαβες τώρα;

22.16 Δεν πειράζει, θα το συνηθίσει. Σας είπε κανείς ότι ο χώρος εκεί είναι χώρος στάθμευσης; Εξάλλου, αν ανοίξεις τα μάτια σου θα δεις ότι έχει κίτρινη διαγράμμιση κάτω, που σημαίνει ότι είτε με κολονάκια είτε χωρίς, απαγορεύεται η στάθμευση. Άντε υπανάπτυκτοι, μόνο για φραπέ και τσιγάρο είστε άξιοι και κανα κ@λοπειραγμένο αυτοκίνητο για πούλημα μούρης και κλανομαγκιά. Ακούτε ΚΟΚ και νομίζετε ότι τρώγεται, μυρωδιάδες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.