Χιμένεθ: Ήμασταν καλύτεροι στο β’ ημίχρονο από την Ξάνθη

Χιμένεθ: Ήμασταν καλύτεροι στο β’ ημίχρονο από την Ξάνθη

Σεπτέμβριος 15, 2019 - 22:44
5 σχόλια

Η Ξάνθη επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Μπόρχα Χιμένεθ, να στέκεται στο καλο δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του.

Αναλυτικά

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι στο β’ ημίχρονο, δεν ήμασταν όμως τόσο καλοί στο πρώτο. Στο β’ ημίχρονο είχαμε 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες και η Ξάνθη σε μία αντεπίθεση, σε ένα κόρνερ, έβαλε το δεύτερο γκολ. Όταν δεν κερδίζεις σήμερα λογικό είναι να υπάρχει ανησυχία αλλά πρέπει να ξέρεις πού είναι τα λάθη, για να δουλέψεις και να τα διορθώσεις».

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

όταν βαζεις τον αντζουλα δεξι μπακ και τον ΚΩΤΣΙΡΑ στον παγκο απλα πηγαίνεις σπιτι σου.απο τοτε που ηρθες εχεις αλλαξει 10 συστηματα.δεν γνωρίζεις τα βασικα.ΚΩΤΣΙΡΑΣ δεξι μπακ στην εθνικη και δεν τον γουστάρεις.δεν κανεις για προπονητης.αλλαξε επαγγελμα.ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ στο παγκο μια από τα ιδια .ο αρχηγος να μπαινει αλλαγη στο 83.τι εργο ειδες.

Αν είσαι εσύ προπονητής , τότε εγώ είμαι αστροναύτης !!!! Αει σχολειό ρε μάστορα .....

Ο Ιγκλέσιας καλύτερα να κάτσει στον πάγκο για πάντα.... πολύ καλύτερος βαλιεντε αλλά τον βάζει συνέχεια κέντρο άμυνα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.