Η κιτρινομπλέ βαθμολογία της ήττας από την Ξάνθη

Η κιτρινομπλέ βαθμολογία της ήττας από την Ξάνθη

Σεπτέμβριος 16, 2019 - 12:18
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League σε ένα παιχνίδι όπου είχε πολλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα αδικεί την συνολική του εικόνα.

Η αρκαδική ομάδα πλήρωσε ακριβά και τιμωρήθηκε από δύο αμυντικές της αδράνειές και παρά το γεγονός πως έλεγχε τον ρυθμό και κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να πάρει ελέω και της αστοχίας του να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα.

Πάμε να δούμε και να αναλύσουμε στην ατομική απόδοση των 14 ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Παπαδόπουλος: Δεν φέρει καμία ευθύνη στα δύο γκολ που δέχθηκε. Ο υψηλόσωμος κίπερ είχε στο ενεργητικό του και 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις και γενικά ήταν σταθερός και είχε πολύ καλή απόδοση.

Αντζουλάς: Ο νεαρός άσος δοκιμάστηκε σε μια θέση που δεν την ξέρει και όπως φάνηκε δεν μπορεί να δώσει λύσεις. Αντιμετώπισε προβλήματα από το δεξί άκρο της άμυνας και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Άνχελ Ορτέγκα: Μαχητικός και παθιασμένος ο Ισπανός μπακ και ιδιαίτερα ανεβασμένος στο καλό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του συμβάλλοντας και αυτός στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης.

Βαλίεντε: Έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια ο Βαλίεντε ο οποίος δεν είχε καλή συνεργασία με το έτερο στόπερ κάτι που φάνηκε στα δύο γκολ που δέχθηκε η αρκαδική ομάδα. Έχει αποδείξει πως μπορεί σίγουρα καλύτερα. 

Πασαλίδης: Και στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου ισχύει το ίδιο πράγμα. Ο Αστέρας δέχθηκε δύο φθηνά γκολ το πρώτο από κεφαλιά ανάμεσα σε τρεις κίτρινους και το δεύτερο από εκ νέου αμυντική ολιγωρία.

Μουνάφο: Ο Αργεντινός ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ. Η παρουσία του στη μεσαία γραμμή θα φανεί πολύτιμη. Μετά το αρχικό ξεκίνημα όπου έψαξε τα πατήματα του ήταν πολύ καλός τόσο ανασταλτικά όσο και στη συμμετοχή στη κυκλοφορία της μπάλας.

Καπίγια: Εξίσου πολύ καλός και ο μικρόσωμος Ισπανός μέσος που χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο κεντρικού μέσου και τα πήγε περίφημα. Από τα πόδια του πέρασαν πολλές μπάλες όντας κερδισμένος στις περισσότερες μονομαχίες της μεσαίας και ασφαλώς μέρος της καλής λειτουργίας στο κράτημα της μπάλας.

Ριέρα: Δεν βρήκε χώρους να κινηθεί συγκλίνοντας από τα δεξιά της επίθεσης προς τον άξονα. Είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει αλλά αστόχησε. Δεν ήταν κακός ωστόσο είχε και κενά διαστήματα στην απόδοση του.

Μαρκ Φερνάντεζ: Ο Ισπανός ήταν χαμένος και κάπως αποκομμένος στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο ήταν εξαιρετικός στην επανάληψη. Πέτυχε το γκολ και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του βοηθώντας πολύ την ομάδα του.

Λουίζ Φερνάντεζ: Η καλή του απόδοση δεν συνδικάστηκε με ένα γκολ σπαταλώντας ευκαιρίες. Ο Ισπανός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός όμως ήταν και μοιραίος για την ομάδα του.

Μπαράλες: Ο "Χέρο" είναι ο άνθρωπος που αντέχει στους κραδασμούς. Έδωσε πολλές μάχες με τους αμυντικούς της Ξάνθης, είχε την πολύ ωραία ασίστ στο γκολ του Μαρκ αλλά και δύο μεγάλες ευκαιρίες που δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα προς τα δίχτυα.

Κώτσιρας: Πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Αντζουλά. Είχε ανεβάσματα και έγινε ο έξτρα παίχτης στην πλευρά της Ξάνθης. Είχε μία καλή στιγμή με ασίστ στον Λουίζ Φερνάντεζ και μια ακόμα στιγμή που πάτησε περιοχή αλλά δεν έκανε σωστό γύρισμα.

Χουαρέγκι: Ντεμπούτο για τον Ισπανό επιθετικό που πέρασε στο δεύτερο μέρος και έδωσε μία ακόμα επιλογή μπροστά. Πάλεψε και θα έφθασε κοντά στο γκολ δείχνοντας πως έχει καλά στοιχεία και πως θα βοηθήσει στη συνέχεια.

Ιγκλέσιας: Ο αρχηγός πέρασε τα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής Μπόρχα Χιμένεθ: Ο Αστέρας πέταξε ένα ημίχρονο με τον παθητικό ρόλο που προσέγγισε αρχικά το παιχνίδι. Η άνοδος της ομάδας του στο δεύτερο μέρος τον οδήγησε να ρισκάρει επιθετικά παίζοντας με τρεις επιθετικούς στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως η ομάδα του να βρει και το δεύτερο τέρμα που αναζητούσε.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Τα γνωστά φιλοσστεριανα ρεπορτάζ που προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Ναι φιλοαστεριανα..... επειδή δεν είχαμε τις διπλές ευκαιρίες απ'την Ξάνθη, επειδή δεν είχαμε την κατοχή, επειδή δεν παίξαμε ωραία μπάλα... μερικοί δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι η ομάδα είναι καινούργια και ότι θέλει υπομονή.... επιπλέον οι καινούργιοι παίχτες έχουν δείξει καλά στοιχεία δεν μπορώ να καταλαβω γιατί υπάρχει αυτή η γκρίνια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.