Απουσία λογικής και συνείδησης στην πόλη μας... (pic)

Απουσία λογικής και συνείδησης στην πόλη μας... (pic)

Σεπτέμβριος 15, 2019 - 10:02
3 σχόλια

Η καθαριότητα της πόλης μας, και της κάθε πόλης, η ευπρέπεια, η διατήρηση της εικόνας της δεν είναι υπόθεση των Αρχών μόνο και των εντεταλμένων. Είναι υπόθεση όλων των πολιτών, οι οποίοι πολλές φορές αδιαφορούν. Στη φωτογραφία που μάς έστειλε αναγνώστης μας, ένα πεταμένο στρώμα δίπλα σε κάδο περιμένει κάποιον να το μαζέψει. Όλως... τυχαίως, στο σημείο γίνονται έργα. Στο σημείωμά του, επισημαίνει ότι πολλά οχήματα έχουν αφεθεί στην τύχη τους σε θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.

Γράφει ο αναγνώστης μας:

Λέει ο έξυπνος συμπολίτης μας

Έργα κάνουν εκεί  σιγά δεν ενοχλεί ένα στρώμα ίσα ίσα θα έχουν κ ένα φορτηγάκι να το πετάξουν.

Απουσία λογικής κ συνείδησης σε αυτή τη πόλη

Αν κάνετε μια βόλτα θα δείτε πολλά τέτοια

Όπως πχ έχουν παρατήσει πολλά αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης σε θέσεις στάθμευσης.

Μέχρι προχθές ήταν κ ένα στο κεντρικό πάρκινγκ. Εκεί στο μαλλιαροπουλειο έχει πολλά καθώς έχει κ κανα 2 στη Δημητρακόπουλου.

Με εκτίμηση

Κωστας!

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ολα θα διορθωθουν. Ηδη άρχισε το νοικοκύρεμα. Κλαδεψαν τα δεντράκια και καθόρισαν τις νησίδες στην έξοδο της πόλης προς Καλαμάτα (στο 1ο λυκειο_γυμνασιο). Δήμαρχε να ρυθμιστεί και το εκεί φανάρι, επί της Καλαμών στην κατευθυνση προς καλαματα. Πρέπει να αυξηθεί ο χρόνος της πρασινος ένδειξης γιατί είναι ελάχιστος και δεν προλαβαίνουμε να διασχισουμε οι οδηγοι τον κομβο.

Για τα στρώματα πρέπει να ενημερωθεί η υπηρεσία καθαριότητας και θα τα μαζέψει. Εγώ έτσι έκανα, όταν χρειάστηκε να απορρίψω το παλαιό, συνεννοήθηκα μαζί τους και το μάζεψαν αμέσως.

00:03 Για να ενημερωθεί όμως η υπηρεσία καθαριότητας, δεν πρέπει το ζωντόβολο που παράτησε έτσι το στρώμα να την ενημερώσει;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.