Πέταξε τις ευκαιρίες στα Πηγάδια... Ξάνθη - Αστέρας 2-1

Πέταξε τις ευκαιρίες στα Πηγάδια... Ξάνθη - Αστέρας 2-1

Σεπτέμβριος 15, 2019 - 20:57
8 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης πλήρωσε τα παιδαριώδεις αμυντικά του λάθη και παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερος έφυγε για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς βαθμό από τον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η αρκαδική ομάδα πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο το κακό πρώτο της μέρος και κυρίως τις δύο αμυντικές της αδράνειες με την Ξάνθη να τιμωρεί με κυνικό τρόπο με τους Τζουρίτσκοβιτς στο 19' και Στούρντζεονστο 54,' μείωσε με τον Μαρκ Φερνάντεζ στο 57', κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος σπαταλώντας στα τελευταία λεπτά πολλές ευκαιρίες. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε χαμηλό τέμπο και από τις δύο ομάδες που φαίνεται να ψάχνονται στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Πηγαδίων. Παρόλα αυτά η Ξάνθη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία τιμωρώντας διπλή αμυντική ολιγωρία αρχικά του Αντζουλά που έχασε τον Στούρντζεον και έβγαλε την σέντρα και εν συνεχεία του κεντρικού αμυντικού διδύμου που τους πήρε την κεφαλιά ο Τζουρίτσκοβιτς κάνοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό ανάγκασε τον Αστέρα Τρίπολης να πάρει πρωτοβουλίες και μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με τον Λουίς Φερνάντεζ με σουτ στο 22' να έχει την πρώτη ευκαιρία της ομάδας του και στο 28' με κεφαλιά να γίνεται και πάλι απειλητικός. Στο 32' ο Αστέρας Τρίπολης κυκλοφόρησε εξαιρετικά τη μπάλα και με υπομονή με τον Λουίζ Φερνάντεζ να βρίσκει με ωραία κάθετη μπαλιά τον Ριέρα μέσα στην περιοχή όμως το πλασέ του να σταματάει πάνω στον Μπέντο στην μεγαλύτερη ευκαιρία της αρκαδικής ομάδας στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο παρά την κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσε στην συνέχεια να το μετουσιώσει σε πολλές φάσεις με τον Ριέρα και πάλι στο 43' να κάνει ωραία ενέργεια αλλά αρκετά άστοχο σουτ. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με έναν τελείως διαφορετικό ρυθμό από το πρώτο. Η Ξάνθη στο 53' έφυγε σε κόντρα επίθεση με τον Παπαδόπουλο εντυπωσιακά και με τα πόδια να σταματάει τον Μπαριέντος διώχνοντας σε κόρνερ και από την εκτέλεση του στο 54' έπειτα από νέα αμυντική αδράνεια ο Στούρντζεον έκανε το 2-0 από κοντά. Η απάντηση του Αστέρα Τρίπολης όμως ήταν κάτι παραπάνω από άμεση με την Μπαράλες να τροφοδοτεί υπέροχα τον Μαρκ Φερνάντεζ και τον Ισπανό μέσα από την περιοχή να μειώνει σε 1-2 στο 57' βάζοντας ξανά την αρκαδική ομάδα στο παιχνίδι.

Το γεγονός αυτό ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Μπόρχα Χιμένεθ με τον Αστέρα Τρίπολης να γίνεται απόλυτος κυρίαρχος στο τερέν έχοντας την κατοχή της μπάλας και παράλληλα κλείνοντας την Ξάνθη γύρω από την περιοχή της με τον Ισπανό τεχνικό να ρισκάρει και με τις αλλαγές του κάνοντας την ομάδα του ακόμα πιο επιθετική. Στο 63΄ο Κώτσιρας από τα δεξιά σέρβιρε στον Λουίζ Φερνάντεζ ο οποίος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ ενώ στο 76' ο Μπαράλες από κοντά δεν μπόρεσε για λίγο να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα. Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε να πιέζει όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη στις τεράστιες στιγμές του Μπαράλες στις καθυστερήσεις του αγώνα με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ξάνθη: Μπέντο, Ντίρεσταμ, Λισγάρα, Καρασαλίδη, Σόσα, Κοβάτσεβιτς, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς (Ντε Αμορίμ), Στούρτζεον (Καμαρά), Μπαριέντος (Φοσέ), Εντουάρντο.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Αντζουλάς (Κώτσιρας), Άνχελ, Βαλιέντε, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο (Ιγκλεσιας), Ριέρα (Χουαρέγκι), Μαρκ Φερνάντεζ, Λουίς Φερνάντεζ, Μπαράλες

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Ραχούλες κρυφτειτε και μη μιλάτε.Ασχοληθειτε με το var και το χέρι του Μανιάτη και θα πάτε καλά.Ραχουλες 0 βαθμοί. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Τόσο κομπλεξικοί είστε με τον Αστέρα ρε??????περιμένετε κάθε αγωνιστική στην γωνία! !!!!!!! Φοβάστε κάτι??????

Δες σας δίνει χαρτζιλίκι φαίνεται σε μερικούς ο Αστέρας και βγάζετε χολή. Δεν πειράζει ξυδάκι παιδιά...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΑΤΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

Μια χαρά είναι ο Κώτσιρας, μπροστά του το χαφ τον αφήνει συνεχώς μόνο με αποτέλεσμα να τοων "διπλώνουν". Ο Αντζουλάς ή πρέπει να ανέβει ή να κάτσει λίγο πάγκο...πάντως η συνολική αμυντική λειτουργία πάσχει! Στόπερ και 9αρι τον Δεκέμβρη!

Μαζί με τις ευκαιρίες που πέταξε στα πηγάδια, ώρα είναι να πετάξει και μερικά παλτά από την ομάδα (εννοείται μαζί και τον μεγάλο ....Χερέρα !!!)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.