Κι όμως: Έρχονται μετανάστες και επί ΝΔ!

Κι όμως: Έρχονται μετανάστες και επί ΝΔ!

Αύγουστος 22, 2019 - 19:22
17 σχόλια

Πέσατε κι εσείς από τα σύννεφα, ω άνδρες Τριπολίτες;

Αυξημένες οι προσφυγικές - μεταναστευτικές ροές και επί Νέας Δημοκρατίας. Χαμός στα νησιά. Και τώρα, επί ΝΔ, η χώρα «δεν είναι ξέφραγο αμπέλι», όπως έλεγαν οι «γαλάζιοι» επί ΣΥΡΙΖΑ.

Τι να φταίει, άραγες;

Μας εξήγησε, μέσω Σκάι, ο αρμόδιος Κουμουτσάκος. Σου λέει, οι μεταναστευτικές ροές δεν αυξάνονται επειδή έχει καλό καιρό μόνο. Αλλά «έχουν σαφή γαιοπολιτικά χαρακτηριστικά».

Και δεν εννοεί, ασφαλώς, ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι, όπως έλεγαν οι δικοί του όταν ήταν αντιπολίτευση.

Είπε κι άλλα: ότι η Ελλάδα δεν μπορεί μόνη της να αντιμετωπίσει τις προσφυγικές ροές, ότι καμία χώρα εντός ΕΕ δεν μπορεί και ότι χρειαζόμαστε βοήθεια.

Γιατί, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε κάτι διαφορετικό εις τους δανειστάς - εταίρους - θεσμούς;

Όταν είσαι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρεις.

Όταν μπες μέσα αρχίζουν τα ζόρια.

Και κυρίως όταν σιωπούν οι προεκλογικές κορόνες.


17 Σχόλια

Τι θέλεις να μας πεις Σωκράτη; Σε πειράζει η “κανονικότητα” της Νέας Δημοκρατίας; Όπως είδες τα κομματόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας μούγκα! Οι υπόλοιποι που την ψήφησαν παριστάνουν για άλλη μια φορά τον πανηλίθιο που πέφτει από τα σύννεφα. Και ο “αριστερός” ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει πυρετωδώς την ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ! Μάγκες-παπαγαλάκια ότι σας λένε τα κανάλια… έχουν έξοδα οι Τραπεζίτες & οι Εταίροι μας!

Νέα Πασοκρατία και $ΥΡΙΖΑ εφαρμόζουν το σχέδιο της ΝΤΠ για την διάλυση της χώρας και την μετατροπή της σε τουρκική επαρχία μέσω της λαθρομετανάστευσης. Πρόσφυγες είναι μέχρι την Τουρκία την πρώτη μη εμπόλεμη ασφαλή χώρα. Λαθρομετανάστες είναι όταν έρχονται σε εμάς σταλμένοι από τους Τούρκους. Τα ίδια θα λέμε; Ξέρουν ότι θα τους ζούμε εμείς με τους φόρους μας όπως ζούσαμε του Τούρκους στην τουρκοκρατία. Θα πουλήσουν την χώρα κομμάτι κομμάτι. Μακεδονία στην αρχή, Αιγαίο και Κύπρο οσονούπω, Θράκη, Ήπειρο, Καστελόριζο, Σαμοθράκη και τελειωμό δεν έχουν οι απαιτήσεις γειτόνων.

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για την Ευρώπη. Γιορτάζει την αποσόβηση του μουσουλμανικού κινδύνου (Τούρκοι και Τάταροι) τον 17ο αιώνα. Σαν σήμερα 12 Σεπτεμβρίου του 1683 οι Πολωνοί ''φτερωτοί'' Ουσάροι με επικεφαλής τον Ιωάννη Γ' Σομπιέσκι συντρίβουν τον τουρκικό στρατό και αίρουν την πολιορκία της Βιέννης. https://www.youtube.com/watch?list=RDX8zCv0AHnCs&v=X8zCv0AHnCs Οι Αυστριακοί και οι λοιποί ανατολικοευρωπαίοι δεν ξεχνούν το ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως λένε οι ιστορικοί και πράττουν αναλόγως. Εύχομαι και στα δικά μας.

Θαύμα! Μίλησε ο Μουγκοπαύλος! Εντάξει τούτη τη φορά τον βολεύει να το παίξει ανιστόρητος. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν τον πειράζει για χάριν της κομματικής του ταυτότητας να χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας & να αναπαράγει κλασικές μπούρδες των φιλελέδων. Θεωρίες δυο ακρών & άλλα γελοία από κρατικοδίαιτους φιλελέδες σε ιδιωτικό & δημόσιο που λυμαίνονται για δεκαετίες το δημόσιο χρήμα. Εκλέξανε έναν δημόσιο υπάλληλο για να διαλύει κάθε τι δημόσιο αλλά να πληρώνεται ταυτόχρονα από το δημόσιο! Σχιζοφρένια; ΟΧΙ Φιλελέδες!

@Παύλος. Επί του θέματος θα μας πεις τίποτα ή θα σε βγάλει από την ετήσια μισθοδοσία η πανάχραντη δέσποινα υμών αγία υπερατλαντική πρεσβεία.

ΑΛ€ΧΧΟΝ 1: τους φόρους μας του παίρνουν οι δανειστές. 2: Πριν από 200 χρόνια διώξαμε από πάνω μας τη Τουρκική σκλαβιά & βάλαμε την δανειακή σκλαβιά. Μετά από 4 χρεοκοπίες το 1945 ήταν Παλαιικό αίτημα, οι σύμμαχοι να μας απαλλάξουν από τα δυσβάστακτα δάνεια. Όπως ξέρεις όμως η μεγαλοαστική τάξη, οι βασιλόφρονες & οι συνεργάτες των Γερμανίων-Χίτες με την βοήθεια ΆγγλοΑμερικάνων παρέδωσαν τη χώρα ξανά στα αρπακτικά που σήμερα του λέμε Δανειστές-Εταίρους. Γι’ αυτό ξεκόλλα, το ουσιαστικό πρόβλημα μας είναι από δυτικά και όχι από ανατολικά. Μόνο οι Μπανταβοί της Χρυσής Αυγής φοβούνται τους Σύριους.

@stoixos Κοιμήσου με τα τσαρούχια ή συνέχισε να τα κονομάς από τον Σώρος. Τα σύνορα της Ευρώπης για τους Δυτικούς υποχώρησαν στην βόρεια σύνορα μας. Γερμανοί συνοριοφύλακες, Αυστριακοί αστυνομικοί και Ιταλοί καραμπινιέροι βοηθούν τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς αστυνομικούς στην αποτροπή της λαθρομετανάστευσης από την Ελλάδα. Οι Βούλγαροι μπορούν μόνοι τους αφού χρησιμοποιούν και τον στρατό επικουρικά της αστυνομίας τους. Εμείς αποτρέπουμε την λαθρομετανάστευση προς την ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ με την αστυνομία και τους κρατάμε μέσα στην χώρα. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ STOIXOS

Είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγγες. Θωρακίζουμε τα σύνορα από μέσα. Δεν περνάει σκνίπα προς τα έξω. Προς τα μέσα ισχύει το ''περάστε κόσμε και όλα πληρωμένα''. Ανακύπτει το ερώτημα. Γιατί η εξέταση ασύλου δεν γίνεται στην Τουρκία και από εκεί όποιος εγκρίνεται να παίρνει το αεροπλάνο για όποια χώρα τον δέχεται; Η απάντηση είναι μοιραία για εμάς.

Νέα που δεν θα ακούσετε από τα μεγάλα ΜΜΕ: Λαθρομετανάστες στο Δέρειο ξυλοκόπησαν δάσκαλο και αποπειράθηκαν να κλέψουν το αυτοκίνητο του προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους εντός της χώρας. Έκλεισε στο Ορμένιο το φυλάκιο 30. Ξέφραγο αμπέλι η χώρα Παύλε ΝΔτη. Ελάχιστο μυαλό δεν έχεις για να καταλάβεις το ειρωνικό στοιχείο το ονόματος μου και με λες ΣΤΑΛΙΝ. @STOIXOS όπως βλέπεις το πρόβλημα ασφαλείας έρχεται από τα ανατολικά. Το οικονομικό πρόβλημα είναι από τα δυτικά. Αλλά τι να καταλάβεις σε αυτά που γίνονται αφού το δικό σου οικονομικό πρόβλημα είναι λυμένο από τα δυτικά.

ΑΛ€ΧΧΟΝ αυτό, που όταν κάποιος λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύεις εσύ, τότε πρέπει αναγκαστικά να τα παίρνει από τον Σώρος, πρέπει να το κοιτάξεις. Αλήθεια ποιανού φωστήρα τις Λιακοπουλιάδες περι Σώρος διαβάζετε; Και μια ερώτηση για πολύ σκέψη. Μια “σοβαρή”(όπως την έχουν αποκαλέσει κάτι φιλελέδες δημοσιοκάφροι) Χρυσή Αυγή (αυτή που προετοιμάζεται τα τελευταία χρόνια) με φιλοισραηλινή ιδεολογία πως θα την έβλεπες;

$ΦΥΡΙ ΚΑΛΕΙ ΔΡ€ΠΑΝΙ..... ΟΜΟΛΟΓΟ! ΕΙΜΑΙ Ο ΣΩΡΟΣ! ΞΕΡΕΙΣ Ο ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ;

@STOIXOS όχι απαραίτητα. Μπορεί και να κοιμάσαι με τα παπούτσια

@ STOIXOS 11:34 κανένα πρόβλημα. Μια "σοβαρή" χρυσή αυγή θα νιώθει σαν στο σπίτι της στο Ισραήλ.

Λίγα λόγια για Αμερικάνους δισεκατομμυριούχους & την κατά παραγγελία παγκόσμια ισλαμοφοβία. https://info-war.gr/oi-amerikanoi-ekatommyrioychoi-poy-fyteyoyn-fake-news-se-eyropaika-mme/ Από το πρωί η επίσκεψη στην ιστοσελίδα info-war.gr βγάζει το πιο κάτω μήνυμα: “Η σύνδεσή σας δεν είναι ιδιωτική Οι εισβολείς ενδέχεται να προσπαθήσουν να υποκλέψουν τα στοιχεία σας από τον ιστότοπο info-war.gr (για παράδειγμα, κωδικούς πρόσβασης, μηνύματα ή πιστωτικές κάρτες).” Ένα μήνυμα που το τελευταίο διάστημα το βλέπουμε συχνά σε ιστοσελίδες που δεν υμνούνε φιλελέδες. Βρε ο διάολος!!!!!

Να μη χαθεί η ευκαιρία να εκθέσεις την άγνοιά σου ΣΤΟΚΕ... Εσύ δεν βλέπεις την επέκταση του Ισλαμ... Μα τόσο άσχετος;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.