Επίθεση αδέσποτου σε παιδί στο κέντρο της Τρίπολης

Επίθεση αδέσποτου σε παιδί στο κέντρο της Τρίπολης

Σεπτέμβριος 12, 2019 - 10:14
17 σχόλια

Την επιθετική συμπεριφορά ενός αδεσποτου σκύλου δέχτηκε παιδί στο κέντρο της Τρίπολης.

Η επίθεση συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο της οδού Τάσου Σεχιώτη.

Το παιδί περπατούσε μαζί με τους γονείς όταν πέρασε ένα αδέσποτο σκυλί και του επιτέθηκε, χωρίς να το πειράξει, αρπάζοντάς το από το πόδι.

Ευτυχώς οι γονείς έδρασαν άμεσα, έδιωξαν το αδέσποτο και έσπευσαν να μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς το τραύμα ήταν ελαφρύ.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου καθόμουν στο γλυκοπωλειο κ πέρασε ένα παιδάκι από μπροστά. Δε πείραξε κανέναν κ απλά του επιτέθηκαν. Ξαφνικά κ είχε μόνο τη σάκα του να προστατευτεί. Τον βοήθησε μια κυρία που μπήκε στο κομμωτήριο δίπλα. Άλλο ένα παιδάκι θύμα.

Σήμερα ένα ροντβάιλερ κατασπάραξε ενα μωρό 3 μηνών στα Γλυκά Νερά Αττικής. Μην μας πουν οι φιλόζωοι ότι το μωράκι προκάλεσε το σκυλί ... γιατί θα τρελαθούμε τελείως με τα επιχειρήματα τους

Που είναι ο φιλοζωικός; Ποιός είναι υπεύθυνος; Τζιούμη ακούς; Τι θα κάνεις; Σε λίγο θα αρχίσουν πάλι οι φόλες.

Σάπια πόλη ανίκανη για όλα, μόνο λόγια τίποτα άλλο, τα έχω πει ένα εκατομμύριο φορές μπείτε στο προφίλ στο fb να δείτε, οι άνθρωποι είναι στον κόσμο τους

Καλα αν ειναι σα τα αλλα τα παιδακια τα "ησυχα" τοτε ναι νταξει αλλα πιθανων να ναι σαν τα αλλα τα παιδακια που με το π βλεπουν σκυλι αρχιζουν κ κανουν σαν τρελα. Ας αρχισει η παιδεια πρωτα απο τα σπιτια και μετα βλεπουμε... Εμας γτ δεν το εχουν πειραξει τα σκυλια? Ελα μ ντε... Μαλλον θα ναι χαζο το δικο μας και εξυπνο τα δικα σας....Βαλτε μυαλο στην Τριπολη ορισμενοι... Πηγαινετε και εκτος Τριπολης να δειτε πως ζει ο κοσμος ο υπολοιπος..

@14:05 Ώπα μεγάλε, φρέναρε και κούλαρε λίγο. Αυτά που δεν σου έκανε ο Παυλής με το κοπάδι του 5 χρόνια, έχεις την απαίτηση να τα κάνει ο Τζιούμης μέσα σε 10 μέρες; Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και προπάντων θέληση που νομίζω ότι υπάρχουν. Έτσι κι αλλιώς, δεν νομίζω να ξαναπεράσει από το δήμο Τρίπολης χειρότερη και πιο ανίκανη δημοτική αρχή από αυτή του παυλέικου

Έχετε πρόβλημα όρασης; Πραγματικά, δεν βλέπετε τι γίνεται έξω που η πόλη έχει γεμίσει αδέσποτα; Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη νοοτροπία σας

Ναι κρίμα και άδικο για τα παιδιά και για τον οποιονδήποτε που περνάει κάτι τέτοιο.. αλλά η φόλα σίγουρα δεν είναι λύση...

Καλό θα ήταν να μην είναι ανώνυμο το μήνυμα σου !Επειδη όμως το δικό μου παιδί δάγκωσε και δεν γνωρίζεις την παιδεία του καλό θα ήταν να μην μιλάς !!μιλας για ένα κορίτσι 9,5 χρόνων το οποίο μεγαλώνει με τρία σκυλιά τα οποία υπεραγαπαει όπως και όλα τα αδέσποτα ,αυτό όμως είναι άλλο ......έχω να πω ότι ευτυχώς που έγινε μπροστά στα μάτια μας γιατί δεν ξέρω τι άλλο θα είχε συμβεί!!ευχομαι λοιπόν να μην τύχη ούτε σε εσένα ούτε σε κάποιο άλλο παιδάκι ...!

@Αγνωστος Χ - Πριν με δαγκώσει και εμένα σκύλος, μου ακουγόντουσαν περίεργες οι διάφορες μαρτυρίες που διάβαζα, άκουγα. Όταν με δάγκωσε όμως ενώ απλά περπάταγα σε κάποιον δρόμο της πόλης μας, άλλαξα γνώμη. Ούτε το είχα δει το σκυλί, οπότε πως να το προκαλέσω; Όταν τα σκυλιά είναι αδέσποτα και ζουν σε αγέλες, έχουν απρόβλεπτη συμπεριφορά. Δεν γίνεται να υπάρχουν σε αστικό περιβάλλον αδέσποτα σκυλιά, ούτε οι φιλόζωοι δεν το υποστηρίζουν αυτό. Τα μαζεύεις όλα, τα στειρώνεις, τσιπάρισμα σε όλα τα δεσποζόμενα και πολύ αυστηρά πρόστιμα σε όποιον αφήνει το σκυλί του στο δρόμο.

Σεβομαι τους παθοντες δεν τα βαζω εξαλλου μαζι σας προσωπικα. Σαν πολίτες εχετε κανει κατι? Δεν ειμαι Αρκας αλλα βλεπω οτι αυτη η πολη μειονεκτει σ αυτο το τομεα. Μενετε αφωνοι η απλα δεν μπορείτε να νικησετε τους αρμοδιους και τους ταχα φιλοζωικους? Γιατι αυτη η φωνη μενει μονο στα media? Εχετε φερει καναλια να βγαλετε στο σκαμνι τον καθε αρμοδιο? Να πατε νομιμα και να δειτε τελικα τι επιτρέπεται και τι οχι? Ευχομαι να ναι το τελευταίο θυμα αλλα χρειαζεται και λιγο επανασταση δεν παθαινει τιποτα κανενας. Εξαλλου εμεις τους πληρωνουμε για την θεσουλα τους.

Καταρχάς δεν υπάρχουν φιλοζωοι στην Τρίπολη. Γιατί αν υπήρχαν θα έκαναν κάτι. Αλλά δυστυχώς ούτε φιλάνθρωποι υπάρχουν.Γιατι αν υπήρχαν πάλι θα έκαναν κάτι.

Ότι σπείρεις θα θερίσεις..Μηπως ρώτησες ποιά ακριβώς ήταν η εκπαίδευση του συγκεκριμένου ροντβάιλερ???

@Αγνωστος Χ - Να σου αναφέρω τι κάνω; Πληρώνω φόρους και δημοτικά τέλη για να έχει λεφτά να κάνει την δουλειά του το κράτος και η τοπική αυτοδιοίκηση. Να σου πω όμως τι έκαναν πολλοί συμπολίτες μου ως μη όφειλαν; Πήγαν στον εισαγγελέα. Στην αστυνομία. Στον Δήμαρχο. Τι άλλο θέλεις να κάνουν οι πολίτες ώστε να λυθεί ένα γελοίο πρόβλημα; Μαζεύεις τα σκυλιά σε ένα χώρο, τα στειρώνεις, τέλος. Ελέγχεις για τσιπ όλα τα δεσποζόμενα, πολύ αυστηρά πρόστιμα, τέλος. Στον εισαγγελέα έφτασαν οι πολίτες, τι άλλο να κάνουν; Επανάσταση για να μαζέψουν τα αδέσποτα;

Γι αυτό λέω ότι θα καταφυγουν πάλι στις φολες. Και μετά ας έρθει όποιος θέλει να κλαίει για τα κακόμοιρα τα σκυλάκια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.