ΣτΕ: Συζητήθηκε η προσφυγή για τα τέλη ύδρευσης από τους κατοίκους του Βαλτεσινίκου

ΣτΕ: Συζητήθηκε η προσφυγή για τα τέλη ύδρευσης από τους κατοίκους του Βαλτεσινίκου

Σεπτέμβριος 12, 2019 - 09:26
1 σχόλια

Επιτέλους την 22 Αυγούστου 2019, έγινε η διάσκεψη του αρμοδίου τμήματος του ΣτΕ και συζητήθηκε η προσφυγή των κατοίκων του Βαλτεσινίκου κατά του κανονισμού υδρεύσεως του Δήμου Γορτυνίας έτους 2016.

Η μόνη ένδειξη που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι οτι απορρίφθηκε. Αυτό σημαίνει οτι απορρίφθηκε η προσφυγή για δύο πιθανούς λόγους.

Ο πρώτος γιατί δεν έγινε δεκτό το αίτημα μας.

Ο δεύτερος όμως γιατί το ΣτΕ σε όλη την διάρκεια της εκδίκασης στην οποία ήταν παρόντες οι δικηγόροι των δύο πλευρών, επέμεινε στην νομιμότητα της απόφασης και εξέτασε εαν έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα απο τους νόμους βήματα. Επειδή ζήτησε απο την δικηγόρο του Δήμου να προσκομίσει αποδεικτικά έγγραφα, κάτι που δεν έγινε τελικά λόγω μη υπάρξεως τέτοιων εγγράφων, πιθανόν να έχει κυρηχθεί η απόφαση άκυρη και η απόρριψη να αφορά μεν την δική μας προσφυγή αλλά με το αιτιολογικό οτι στράφηκε κατά μίας άκυρης απόφασης.

Καλό λοιπόν είναι σε όλους αυτούς που διέδιδαν εδώ και πολλούς μήνες οτι έχει βγει απόφαση, αλλά και σε αυτούς που τώρα διαδίδουν οτι οι κάτοικοι έχασαν την υπόθεση, να περιμένουν να χαρούν (αν χαρούν) λίγο αργότερα μέχρι να πάρουμε την απόφαση στα χέρια μας.

Οι κάτοικοι του Βαλτεσινίκου που αγωνίστηκαν μέχρι τέλους για να δικαιωθούν ξέρουν να κερδίζουν, ξέρουν και να αποδέχονται την απώλεια μιας μάχης, αλλά ξέρουν και να συνεχίζουν τον αγώνα τους όταν πρόκειται για δίκαια αιτήματα.

Συντ. Επιτροπή Κατοίκων Βαλτεσινίκου

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.