Ευχές για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά από τον Νίκο Τσιαμούλο

Ευχές για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά από τον Νίκο Τσιαμούλο

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 09:30
4 σχόλια

Αγαπημένα μας παιδιά, αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί,

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ένας νέος κύκλος ζωής και μάθησης θα αρχίσει για εσάς. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές, καλή σχολική χρονιά και μια καλύτερη Παιδεία όπως τους αξίζει και όπως μας αξίζει.

Μια καλύτερη Παιδεία που τόσο έχουμε ανάγκη για την ανόρθωση και αναγέννηση της πατρίδας μας. Δύναμη και υπομονή λοιπόν στους εκπαιδευτικούς για το έργο τους. Παιδιά μας, σε αυτό το απαιτητικό αλλά  γεμάτο εμπειρίες και προκλήσεις ταξίδι σας στη γνώση, οι ευχές όλων θα σας συνοδεύουν καθημερινά για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.  

Καλό τον Δήμο Τρίπολης υπεύθυνο για τις δομές και όχι μόνο των σχολείων μας, να “αγαπήσει” πιο πολύ την Παιδεία του Δήμου μας, εξασφαλίζοντας όλα εκείνα στους μαθητές μας και στους εκπαιδευτικούς μας, που είναι απαραίτητα για να κάνουν την Παιδεία μας καλύτερη.

Στους γονείς εύχομαι  καλό κουράγιο, γιατί είναι συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και ευημερία.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ;;;; ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;;ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ;;ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΣΟΒΑ...ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ ...

Ρε Νικόλα, μετά από 3 μήνες εμφανίστηκες ξανά και συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο όπως πάντα, αέρας κοπανιστός. Ποιά είναι αυτά που πρέπει ο Δήμος να κάνει για να στηρίξη την παιδεία; Συγκεκριμένα μίλα και πες 2-3 μετρήσιμες προτάσεις.

Για ποιο λόγο θα πρέπει να προβάλλονται οι απόψεις του εν λόγω κυρίου και των ομοίων του; Ποιο ακριβώς είναι το αξίωμά του; Έξω αριστερά στον πάγκο; Δεν μας ενδιαφέρει τι εύχεται ο κύριος κωλοτούμπας, που θέλει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα. Κανονικά μόνο απόψεις κλπ. του περιφερειάρχη και του δημάρχου θα έπρεπε να ενδιαφέρουν, όχι του οποιουδήποτε τυχόντα που έχει το ψώνιο της αυτοπροβολής

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.