Κατέθεσε ο Ευάγγ. Βενιζέλος για τη Novartis

Κατέθεσε ο Ευάγγ. Βενιζέλος για τη Novartis

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 13:01
4 σχόλια

Κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Novartis την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Χθες ειχε καταθέσει για την υπόθεση ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου, ο κ. Βενιζέλος είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Κοιτάζουμε προς το μέλλον μόνο όταν προστατεύουμε τους θεσμούς. Προκειμένου να στηθεί ως δήθεν πολιτικό σκάνδαλο η “υπόθεση Novartis”, κάποιοι ασέλγησαν επί των θεσμών με πρώτο θύμα την ανεξαρτησία και το κύρος της Δικαιοσύνης. Αυτό όλο είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που πρέπει να διερευνηθεί εις βάθος και δικαστικά και κοινοβουλευτικά».

Στην ερώτηση αν υπάρχουν ευθύνες πολιτικών προσώπων, o κ. Βενιζέλος απάντησε: «Ευθύνες πολιτικών προσώπων με την έννοια των μελών της προηγούμενης κυβέρνησης προφανώς και υπάρχουν και αυτό το ζήτημα έχει τεθεί ήδη από τον προηγούμενο χρόνο ,από την άνοιξη του 2018, με τις μηνύσεις μας. Τώρα αναφέρθηκα σε συμπληρωματικά στοιχεία γιατί υπάρχει αυτό που λέμε επίταση του δόλου».


4 Σχόλια

Δύσκολοι καιροί για ρασπουτινοκαραμανλόπαιδα με θητεία σε ΚΥΠομυστικές και Συριζοφανερές υπηρεσίες.

Σε όλο το κόσμο υπήρξε σκάνδαλο Novartis και μόνο στην Ελλάδα πρόκειται για σκευωρία

@17:12 Αν ξηλώσουν 5.000 γιατρούς που αποδεδειγμένα τους τάιζε η novartis θα διαλυθεί το ΕΣΥ, θα πέσουν οι βάσεις της Ιατρικής και θα χάσουν τα ακριβά τους ιδιαίτερα οι βιολόγοι του δημοσίου. Θέλεις τέτοια καταστροφή;

Η συμμορία των πέντε κάνει πολλές υπερωρίες τώρα τελευταία, γιατί άραγε; Τι δεν παει καλά;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.