Υπάλληλος φάντασμα...

Υπάλληλος φάντασμα...

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 09:28
6 σχόλια

Νόμιζα πως είχα μια αποκλειστικότητα καλοί φίλοι και ήμουν το μοναδικό φάντασμα... Αμ, δε! 

Ένα πρόσωπο λέει που το πληρώνουν οι φορολογούμενοι αγνοείται τα τελευταία χρόνια από την υπηρεσία που δουλεύει κάνοντας κάτι grande εμφανίσεις για τα τυπικά!

Οι συνάδελφοι στα κάγκελα αλλά δεν μιλάει κανείς, είναι τόσο αγαπητό πρόσωπο που ίσως λένε οι άνθρωποι καλύτερα μακριά μας! Βέβαια εδώ γεννάται το ερώτημα τι στάση κρατούν οι ανώτεροι στην προκειμένη περίπτωση...

Υπάρχει όμως και το παραθυράκι της αναρρωτικής, ζωή να έχει το πρόσωπο και την υγεία του πάνω απ’ όλα, αλλά αναρρωτική από την υπηρεσία για σοβαρό θέμα υγείας και να οδηγεί σαν το Σουμάχερ δεν το έχω ξανακούσει, άσε που συνοδεύει και μεγάλα πρόσωπα πολλές φορές, καλά αυτοί οι άμοιροι δεν φοβούνται!!!

Αξιοκρατία και νομιμότητα πάνω απ’ όλα φίλοι μου... Θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες σύντομα!!!! 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

@18:14 ειρωνίες κι εδώ, αγάπη μου; Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω; Δηλαδή για να καταλάβω, μόνο εσύ έχεις δικαίωμα να έχεις άποψη επί παντός επιστητού και όλοι οι υπόλοιποι απαγορεύεται; (σε έχω προειδοποιήσει: δεν μπορείς να μου κρυφτείς... είναι μεγάλη η αγάπη μου για σένα...)

AXAXOYXA!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.