Γ. Λαγός: Σε έναν χρόνο η Τρίπολη θα έχει μπει σε κανονική λειτουργία

Γ. Λαγός: Σε έναν χρόνο η Τρίπολη θα έχει μπει σε κανονική λειτουργία

Σεπτέμβριος 06, 2019 - 11:48
44 σχόλια

Στον δύσκολο και απαιτητικό τομέα της Καθημερινότητας θα δοκιμαστεί ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Λαγός, εκλεγείς με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο». Ο κ. Λαγός την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του στο Δημαρχείο Τρίπολης, όπου εξήγησε στους δημοσιογράφους σε τι θα στοχεύσει ο Δήμος, ποιες είναι οι άμεσες προτεραιότητες, δηλώνοντας παράλληλα ότι η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε χάος, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Κατ' αρχάς, ο κ. Λαγός ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Τύπου και ζήτησε να σταθούν σύμμαχοι στον αγώνα που ξεκινά. Ακόμη, ανακοίνωσε ότι σε βάθος χρόνου θα υπάρχει μια πληροφοριακή δομή για τους πολίτες. Έπειτα, ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους των Δημοτικών Διαμερισμάτων, καθώς πρώτα ο ίδιος και οι Υπηρεσίες θα ασχοληθούν με την πόλη της Τρίπολης. Όπως είπε, αυτές τις ημέρες ενημερώνεται από τις Υπηρεσίες του Δήμου για να εντοπίσει τα προβλήματα και να αντιληφθεί τη «φυσιολογία» του χώρου, πληροφορούμενος όχι για το ποιο είναι το προσωπικό, αλλά για το ποια είναι τα προβλήματα, με στόχο όχι να κατηγορήσει κάποιον, αλλά να δει τι έχει. Αναφέρθηκε στο συνεργείο του Δήμου, στο οποίο δραστηριοποιούνται πέντε «ήρωες της πόλης», όπως τους χαρακτήρισε, οι οποίοι εργάζονται ακούραστα και τους πρέπει σεβασμός.

Τα προβλήματα είναι διαχρονικά, δεν προέρχονται μόνο από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Όπως επεσήμανε, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος δουλεύει «οριακά καλά», υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν προβλήματα που έχουν σχέση με τις διαχρονικές αλλαγές στις δομές του Δήμου.

Θα λειτουργήσουμε όπως οι χειρουργοί: Θα κάνουμε κάθετες τομές.

Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, σχεδιάζονται μεγάλες τομές και κάθε περιοχή θα αναπλάθεται κάθετα, δηλαδή τα συνεργεία και οι Υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης θα εργάζονται σε μία περιοχή κάθε φορά και θα αντιμετωπίζουν συνολικά όλα τα προβλήματά της, από τα βαψίματα και τον ηλεκτροφωτισμό ως τις λακκούβες και κάθε τι άλλο.

Έτσι, όπως είπε ο αντιδήμαρχος, οι πολίτες δεν έχει νόημα να πραγματοποιούν αιτήματα, αφού κάθε φορά θα αντιμετωπίζονται τα προβλήματα μιας περιοχής συνολικά.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι με αφορμή τον εορτασμό της Άλωσης της Τριπολιτσάς στο τέλος Σεπτεμβρίου, θα γίνει μια πρώτη ανάπλαση χώρου και θα λάβουν χώρα συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Σε έναν χρόνο η Τρίπολη θα έχει μπει σε κανονική λειτουργία.

Προτεραιότητα στις σχολικές δομές

Ο κ. Λαγός είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι δόθηκε εντολή τα συνεργεία του Δήμου να απασχοληθούν με τα σχολεία, τα οποία ανοίγουν σε λίγες ημέρες, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει σχολική επιτροπή προς το παρόν.

Ο αντιδήμαρχος επανέλαβε ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν λύνονται μέσα σε μία ημέρα και ζήτησε να υπάρχει απόλυτος σεβασμός για τα συνεργεία του Δήμου, που θα αναδιαμορφώσουν την πόλη μας σε βάθος χρόνου.

Video: 

Γιώργος Λαγός: Ο Δήμος θα προχωρήσει σε ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε περιοχές


44 Σχόλια

Απαιτείται ικανότητα νομπελίστα και βάλε για να παραλάβεις το χάος. Επειδή πρόκειται για πασόκο μη δίνετε σημασία. Εννοεί συναντήσαμε χάος!

Παρακαλω να δωθεί το video στη δημοσιότητα διότι αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στις απόψεις μου.

Τώρα αρχίζουν τα όργανα Και παρέμβαση στα σχόλια ο Ναπολέων Έτσι και αλλιώς η δουλειά του είναι γνωστή από παλιά στους γνωρίζοντες

Λαγε καλά το ξεκινησες. Ο Τζιουμης να τα βλέπει. Θα είσαι ο αστραχαν του συμβουλίου

14:28 Ήδη κλαίμε από χαρά που ξεβρώμισε η πόλη από την πιο άχρηστη δημοτική αρχή που υπήρξε ποτέ

Κύριε Λαγέ, πρόσεξε καλά (και εσύ κύριε Δήμαρχε, έχε το νου σου): κυκλοφορούν ήδη στην πόλη πληροφορίες για περίεργες πρακτικές ευνοϊκής μεταχείρισης ημετέρων επιχειρηματιών και δη συγγενών. Θα σε παρακολουθούμε βήμα - βήμα. Αν κάνεις «τα στραβά μάτια» θα καταλήξεις στον εισαγγελέα.

κόψε αυτό ( τα συνεργεία μου). Τα συνεργεία είναι του Δήμου Τρίπολης και εσύ προσωρινός τους προιστάμενος.

Μάλιστα... να δείτε που σε λίγο καιρό θα λέμε τι ωραία που ήταν με τον Παυλή και το τσίρκο του... Το έλεγαν κάποιοι προεκλογικά, ότι ο Τζιούμης και η παρέα του είναι χειρότεροι, αλλά δεν περίμενα τέτοιο χάλι. Αυτός ούτε να μιλήσει δεν μπορεί. Μην μας απογοητεύετε κι άλλο. Κρύψτε τον όσο είναι νωρίς.

Θα την κανεις την τρυπα στο νερο λαγε. Όπως άλλωστε την είχες κάνει και με κοτσιανη.

Στο 4κ38 του βίντεο ο κύριος Λαγός λέει ότι παρέλαβε χάος!! Αφού του τα έχωσαν για τα καλά στα σχόλια ως δια μαγείας χάθηκε το χάος. Ότι λέμε να το υποστηρζουμε κύριε λαγε και όχι να κρυβόμαστε

Έχουν θεμα εκεί στο Τζιούμη με Σωτηράκη, Μπρακουμάτσου και Καρώνη. Γιατί αραγε;

@22:28 Το θέμα είναι παπαγαλάκι ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα ο φιλαράκος σου γι' αυτό φάγατε την κατραπακιά στις εκλογές. Τιε εκλογές τις έχασε γιατί τόσο αυτός όσο και το υπόλοιπο κοπάδι των γιδιών και των μοσχαριών, του διέλυσαν ολόκληρο το δήμο

ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΕ ΒΆΛΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΗ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΛΕΦΤΆ ΣΤΑ ΤΑΜΕΊΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ! ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΌΛΕΙΣ ΈΧΟΥΝ ΜΙΚΡΈΣ ΜΕΓΆΛΕΣ, ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΤΡΊΠΟΛΗ ΠΕΤΆΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΌ ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ ! ! !

Υπαρχει καποιος να τον ενημερωση και να τον προσγειωση στην πραγματικοτητα?Σας βλεπω χειροτερους και απο τον Παυλη

ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Του χρόνου που θα αναλάβει άλλος αντιδήμαρχος στην θέση του Λαγού τότε θα μάθουμε τι πραγματικά θα αφήσει πίσω ο Λαγός. Έως τότε περιμένουμε Εχει να πέσει πολυ γέλιο αυτο ειναι σίγουρο.

10:28 Δεν μαζεύτηκαν; Αφού πλέον δεν είναι δημοτική αρχή ο Παυλής και το συνάφι του

21:48 Εμ, τι να γίνει, δεν κατέβηκες εσύ ο επιστήμονας υποψήφιος, αντιθέτως κατέβηκε ο Λαγός και τον ψήφισαν. Τουλάχιστον αυτός βγήκε μπροστά με τη φάτσα του, είτε τη γουστέρουν κάποιοι είτε όχι, δεν κρύφτηκε και να γράφει π@π@ρολογίες. Στις επόμενες εκλογές λοιπόν, να βάλεις εσύ υποψηφιότητα κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου, η οποία και σου δίνει τη δυνατότητα να αμολάς ανέξοδα και χωρίς καμία συνέπεια τις μ@λ@κίες σου

Anonymous 21:59 Εμείς πάντως ήδη γελάμε με σένα και με τον τρόπο που γράφεις χωριάτικο τροκάνι!

Αν περιμένουμε απο τον Λαγό άσπρη μέρα στην Τριπολη θα περιμένουμε πολύ μέχρι να χιονίσει.

16.25 έλα ρε μεγάλε! τι μας λες; είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. εσύ είσαι επώνυμος και κατέβηκες υποψήφιος και έχεις δικαίωμα να βρίζεις τους άλλους; πολύ το κόμπλεξ ανώνυμο βλαχάκι

@16:25 Αγάααπη μου! Χαθήκαμε γιατί έλειπα τόσον καιρό, αλλά εσύ όπως πάντα εδώ, από ό,τι βλέπω. Λοιπόν, αγάπη μου, άκουσε. Αυτή τη στιγμή είσαι με διαφορά ο/η πρώτος σχολιαστής σε αριθμό σχολίων εδώ μέσα, πάντα υποτιμητικά και υβριστικά για τους άλλους. Και πάντα ανώνυμα. Περιφέρεις τη θλιβερή ματαιοδοξία σου κουνώντας σε όλους το δάχτυλο, για να δείξεις πως ξέρεις σωστά ελληνικά, πως γράφεις με τα χέρια ενώ όλοι οι άλλοι με τα πόδια, και πάντα εσύ γράφεις όρθιος/α... ποτέ από τον καναπέ. Τι ακριβώς σε ενόχλησε με τον 21:48 και τα πήρες, αγάπη μου; Αλήθεια, έχεις πάει τελευταία σε γιατρό;

Α, και κάτι ακόμη, αγάπη μου... τις προάλλες που σου την είπαν και σε τάπωσαν για την «Γοργοϋπήκοο», δεν απάντησες. Χάθηκες. Μούγκα! Και το έχεις ξανακάνει. Τότε με τη σωστή χρήση του όρου «Δήμος Τρίπολης»... Θυμάσαι; Βγαίνεις και τη λες σε όλους και κάνεις μαθήματα ημιμάθειας σε ό,τι πετάει. Κι όταν σε ταπώνουν οι άλλοι, εξαφανίζεσαι. Γιατί, θρασύδειλο μωράκι; Δεν σου πάει να είσαι κότα. Ζήτα κι ένα συγγνώμη μια φορά...

κι ένα τελευταίο: ό,τι και να κάνεις, όπως και να γράφεις, εγώ θα σε βρίσκω πάντα. Σ' αγαπάω τόσο πολύ, που δεν μου ξεφεύγει ούτε ένα σου σχόλιο! Να το ξέρεις αυτό. Και να το θυμάσαι.

Anonymous 19:37 Για τον άλλο λες ότι γράφει πάντα ανώνυμα, αλλά κι εσύ ως ανώνυμος υπογράφεις. Γίνατε όλοι κριτές, επιστήμονες του πληκτρολογίου!

@21:25 χαχαχα γεια σου ρε επώνυμε Γιαννάκη Μαντίκο και να είσαι καλά... με 'κανες και γέλασα βραδιάτικα μανάρι... σόρρυ, αγάπη μου, ήθελα να πω

Περασε απο την Πετρινου και θα δεις αυτα δεν ειναι σκυλακια να τα αγαπας ειναι θηρια λυσασμενα που επιτιθενται στους περαστικους .

8:36 Σιγά μην είναι και βρυκόλακες και σου πιουν και το αίμα

16:25 σόρρυ αγάπη μου δεν διάβασα πουθενά, ο Φάνης ο Παπάς τι θέση πήρε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.