Στέλνουν τον Χουαρέγκι στον Αστέρα οι Ισπανοί

Στέλνουν τον Χουαρέγκι στον Αστέρα οι Ισπανοί

Σεπτέμβριος 01, 2019 - 00:11
12 σχόλια

Το μπαμ της  τελευταίας στιγμής φαίνεται πως έγινε από τον Αστέρα Τρίπολης καθώς Ισπανικά ΜΜΕ μεταφέρουν με βεβαιότητα συμφωνία της αρκαδικής ομάδας με τον  Ενέκο Χαουρέγκι.

Ο Ενέκο Χαουρέγκι είναι 23ετών και έμεινε ελεύθερος από την Κάντιθ με την Ισπανική ομάδα να διατηρεί το 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του από τον Αστέρα Τρίπολης θεωρώντας την υπόθεση του κλεισμένη. 

Ο 23χρονός Ίβηρας φορ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αθλέτικο Λεβάντε στη Γ’ Ισπανίας, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και 4 γκολ ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Γκερνίκα, Μπέριο, Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ και Κόρδομπα.
 

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Τρίχες.

Αν τον ήξερε και η ...μάνα του, καλά θα ήταν ! Πήξαμε στους Ισπανούς ρε παιδιά ! Για να δούμε τι πουλιά θα πιάσουν !

Και άλλους δεν τους ήξερε η μάνα τους,και όμως έγραψαν ιστορία και κάποιοι είναι ακόμα στο Ελληνικό πρωτάθλημα!

Η ιστορια επαναλανβανεται και σαν φαρσα. Διαβασε 11:11 τι ηταν η καταλανικη εταιρεια. Στα τελευταια χρονια του βυζαντιου εδρασαν αυτοι στα τελευταια της ειναι και η ελλαδα σημερα. Το ελλαδισταν ερχεται

Πραγματική μηχανή γκολ το παλικάρι. 21 συμμετοχές, 4 γκολ. Ο Πασαλίδης που είναι αμυντικός, περισσότερα έχει βάλει

11:11 Ούτε κι εσένα σε ξέρει η μάνα σου, γι' αυτό σε έχει αφήσει ελεύθερο και γράφεις μ@λ@κίες

Εσύ ρε φίλε που γράφεις υπέρ των μεταγραφών δουλεύεις για τον Αστέρα κ γράφεις αυτές τις π@π@ριες , γιατί εάν όχι δεν εξηγείται αλλιώς , πρέπει να είσαι η πιτσιρίκι η τελειωμενος. Δεν βλέπεις πως η ομαδα έχει μαζέψει ότι πιο Τρίτο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Δεν βλέπεις πως θέλουν να πουλήσουν τον Κυριακόπουλο στην Ιταλία; Δεν βλέπεις πως δεν βάζουν πλέον το χέρι στη τσέπη; Δικαιωμα τους....αλλά δικαιωμα μας να τα λέμε. Ο άλλος έχει 24 συμμετοχές κ 4 γκολ στην Γ Ισπανίας. Μιλάμε για ντουφέκι. Αγαπαμε την ομαδα σημαίνει λέμε τα στραβά. Όχι να χαιδευουμε αυτιά. Εσύ αν θες να είσαι γλυφτρακι...

Όπως τα λέει ο φίλος 20:52 είναι τα πράγματα Ούτε μαθαίνουμε από το παρελθόν ούτε θέλουμε να χτίσουμε για το μέλλον. Δεν υπάρχει καν νοοτροπία βελτίωσης. Φιλοδοξία μπα..... Μόνο πανυγηράκια και εφέ από κάποιους που λυμαίνονται την ομάδα. Αν υπάρχει τσίπα ας αποδειχτεί το αντίθετο.

Η πώληση του Κυριακόπουλου δείχνει υγεία. Ολόκληρος Άγιαξ και κάνει μια ζωή αυτό το παιχνίδι. Ξεκολλάτε.

Ο Αστέρας που έπαιξε την Τότεναμ στα ισα , που νίκησε Πράγα, ΑΠΟΕΛ, Μάινζ, Ραπιντ και Παρτιζάν, που έφερε ισοπαλία στην Πόλη με την Μπεσίκτας , που πήγε τελικό κυπέλλου και όλοι είδαν πως στην ουσία το πήρε, που είχε πελάτη τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που δυσκόλευε και νικουσε ενίοτε την ΑΕΚ και τον παναθηναικό και που όλοι έλεγαν πως έχει ομάδα μοντέλο, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον Αστέρα. Σε όποιον αρέσει να βλέπει δευτερο - τρίτο ποδόσφαιρο δικαιωμά του. Επειδή όμως ανήκω στου φιλάθλους που αναπολούν τις χρυσές εποχές, θα προτιμήσω να δω άλλη μπάλα απο το σπίτι. Τα λέμε Β εθνικη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.