Το πρώτο εξάμηνο του 2020 η ΝΔ κλείνει τη μονάδα 3 της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Το πρώτο εξάμηνο του 2020 η ΝΔ κλείνει τη μονάδα 3 της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Σεπτέμβριος 02, 2019 - 10:02
13 σχόλια

Είναι επίσημο από τον ίδιο τον Υπουργό. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα κλείσει την μονάδα 3 της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη τους επόμενους μήνες ! Τουλάχιστον 5-6 χρόνια πριν την ημερομηνία που γνωρίζαμε.

«Η προσπάθεια απολιγνιτοποίησης θα ξεκινήσει με τις μονάδες Αμύνταιο Ι και Αμύνταιο ΙΙ , συνολικής ισχύος 600 MW, αλλά και τη μονάδα Μεγαλόπολη ΙΙΙ, ισχύος 300 MW, αναφέρει σε συνένετευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο ΥΠΕΝ κ. Κωστής Χατζηδάκης.«

Μάλιστα, η απόσυρση αυτών των μονάδων θα προχωρήσει πριν από το τέλος του πρώτου εξαμήνου 2020, αφού αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της τηλεθέρμανσης των περιοχών.

Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται καμία ανάλυση , τι σημαίνει αυτό για την Μεγαλόπολη!

Οι άρχοντες περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την Τηλεθέρμανση, οι εργαζόμενοι περιμένουν εθελουσίες για να φύγουν, οι συνδικαλιστές έχουν να υποστηρίξουν τα κόμματα τους, κανείς όμως δεν σκέφτεται τι θα γίνει με την περιοχή μας, πόσο γρήγορα όλα σβήνουν και όλα μειώνονται και στο τέλος θα είμαστε χειρότερα από χωριό.

Κατά τα άλλα η επικαιρότητα στην πόλη μας είναι ότι ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος και 27 νέοι δημοτικοί σύμβουλοι μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με πολλά χαμόγελα. Αλλά από όσα ακούσαμε , μεταξύ τους δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση για τα προβλήματα που κληρονομούν και τα νέα που έρχονται. Ούτε καν έχουν προσπαθήσει! Καμία διαδικασία συνεννόησης και συνεργασίας! Και φυσικά αυτό σημαίνει καμία ελπίδα για εμάς τους πολίτες! Και για να προλάβω τους φανατικούς , αναφέρομαι σε όλους τους εκλεγμένους , από όλες τις παρατάξεις!

Δείτε τα σχετικά άρθρα μας:

Μεγαλόπολη: Οι κίνδυνοι που έρχονται και οι ευκαιρίες που χάνονται…

ΔΕΗ Μεγαλόπολης: Σκέψεις να σβήσει η μονάδα 3 το επόμενο διάστημα – Τι θα γίνει με την μεταλιγνιτική περίοδο;

Έρχονται άσχημες ειδήσεις για την ΔΕΗ και την Μεγαλόπολη και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου !

ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr


13 Σχόλια

Η Βουλγαρία να ν' καλά, θα παίρνουμε από κει ρεύμα. Το βασικό είναι να στείλουμε τους δεητζήδες στα σπίτια τους!

Τα παράπονα σας πλέον στον βλασση... ο κουλης κάνει το έργο του, επίσης ο κ βαλασσοπουλος που πολιτευετε ας ενδιαφερθεί και αυτός που έχει φίλους τον αδωνι και τον βοριδη...ζητω η ΝΔ!!!

ΟΙ υπάλληλοι προτιμούν το κάρβουνο και τον καρκίνο, παρά να πάνε αλλού και ξεβολευτούν. Νοοτροπίες και αντιλήψεις του 1800.

16:04 βρες μας ΕΣΥ ρε μάγκα δουλειές να πάμε άλλου και να πληρωνόμαστε στην ώρα μας (όχι 4-5 μήνες μέσα ).Αντε από εκεί πονηριδη πολύξερε .Εσυ που δουλεύεις και τι ηλικία έχεις ;

Εσυ 12:25 κοιτά πρώτα ποσοι μισθοί πέφτουν στην σκορδοπολη κάθε μήνα από την ΔΕΗ στην Μεγαλοπολη και κινείτε η αγορά και άσε τις πολυξεριες σου ,αεργε φραπεδομαγκα !Και ποσά Τριπολιτσωτακια δουλεύουν σε εργολάβους στο λεκανοπέδιο security ,χωματουργικά ,τεχνικές συντηρήσεις και ταΐζουν τις οικογένειες τους !Ολοι αυτοί μολις κλείσει αυτό που εύχεστε θα τελειώσει και θα τρώνε όλοι στην πλατεία πέτρινου τα αδέσποτα ,αλλά ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ ΒΛΗΜΑΤΕΞ

Να κλείσει και πρώτα να διώξει αυτούς που έρχονται από άλλου Τρίπολη και Καλαμάτα για να δείτε την γλυκα πουθεναδες, μια ζωή γουδιά θα είστε !

Σας πείραξαν οι Αρκάδες και δεν βλέπε τόσα χρόνια πόσοι διορίστηκαν με "εντοπιότητα" και ήταν από βόρεια Ελλάδα (πχ Πτολεμαΐδα) και έμεναν τα παιδιά σας άνεργα αλλά εκεί δεν μοκο και οι δήμαρχοι έδιναν πιστοποιητικά εντοπιότητας αβέρτα.

Με πειράζει όταν μια Τρίπολη ζει από την Μεγαλοπολη με μισθούς και συντάξεις και αρκετος κοσμος δουλευει σε εργολάβους ,να λένε να κλείσει και άλλες ηλιθιότητες !Απο την Τρίπολη θα λείψουν τα λεφτά ,όπως λείπουν από τους Ελευθέριους επαγγελματίες τα δώρα Χριστουγέννων που έπαιρναν οι υπαλλήλοι

Και Τριπολιτσωτακια πήραν εντοπιότητες και σαν πληγέντες στα χωριά μέσα στο ορυχείο λόγω εντολες Άνωθεν στους δημαρχους μας ! Τουλαχιστον οι Μακεδόνες παντρεύτηκαν ντόπιες και έμεναν μόνιμα στην Μεγαλοπολη και έτρωγαν την μόλυνση !

Και προίκα και τρύπα !! Τι είμαστε εμείς σαν τα τσιπιανιτακια που μόνο για τα αγόρια έχουν ,τα κορίτσια ένα γάμο και οξω από την πόρτα !!

Το θέμα είναι να δώσουν τα 900εκ για να ξεκινήσει η εθελούσια και τα εφάπαξ και αν κλείσει η μονάδα να μεταφερθεί το προσωπικό στις υπόλοιπες μονάδες. Αυτά που γράφετε παραπάνω οι σχολιαστές είναι άσχετα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.