Παράδοση - παραλαβή στον Δήμο Τρίπολης: Ανέλαβε ο Τζιούμης (pics,vid)

Παράδοση - παραλαβή στον Δήμο Τρίπολης: Ανέλαβε ο Τζιούμης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 02, 2019 - 10:27
4 σχόλια

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έγινε η παράδοση του Δήμου Τρίπολης  από τον απερχόμενο δήμαρχο Δημήτρη Παυλή στον νεοεκλεγέντα Κώστα Τζιούμη.

Αν και ο νόμος δεν απαιτεί ιδιαίτερη πράξη παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης του δήμου, είθισται μετά από συνεννόηση ανάμεσα στη νέα και στην απερχόμενη διοίκηση του δήμου να γίνεται μια τυπική τελετή.

Ο πρώην δήμαρχος παρέδωσε τα ηνία του δήμου στο νέο δήμαρχο καλωσορίζοντας αυτόν και τους νέους αντιδημάρχους και συνεργάτες, που συνόδεψαν τον κ. Τζιούμη στην πρώτη του είσοδο στο κτίριο του δημαρχείου ως δημάρχου.

Ο νέος δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης τόνισε ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο του τόπου μας και ζήτησε τη συνεργασία αλλά και τη βοήθεια του απερχόμενου δημάρχου ειδικά στην αρχή.

Ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε

Ο κ. Παυλής  τούς καλωσόρισε και τους επεσήμανε ότι πλέον το δημαρχείο θα είναι το δεύτερο σπίτι τους.

Ακολουθεί βίντεο

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παράδοση - παραλαβή στον Δήμο Τρίπολης


4 Σχόλια

Από φωτό πρώτοι. Από έργα να δούμε. Πλέον δήμαρχε έχεις μέτρο σύγκρισης από τους δύο προηγούμενους. Να δούμε στο τελος σε ποια κατηγορία θα σε εντάξουμε...

13:19 Αφού τους φωτογραφίζουν τα ΜΜΕ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ ρε όρνιο, τι έπρεπε να κάνουν; Να τους διαολοστείλουν για να είσαι εσύ ευχαριστημένος;

@13:19 - Είναι αδύνατον να επαναληφθεί το μη-έργο Παυλή. Από την άλλη μακάρι να φτάσει το έργο του Σμυρνιώτη. Η πόλη έμεινε τόσο πολύ πίσω τα τελευταία 5 χρόνια που έχει απόλυτη ανάγκη από μια αποτελεσματική θητεία από τον συνδυασμό του Τζιούμη. Δεν είναι μόνο ο Δήμαρχος, έχουν πολύ μεγάλη σημασία και οι γύρω του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.