Η κιτρινομπλέ βαθμολογία του «Καραϊσκάκης»

Η κιτρινομπλέ βαθμολογία του «Καραϊσκάκης»

Αύγουστος 25, 2019 - 12:31
12 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στο Φάληρο κοιτώντας στα μάτια τον Ολυμπιακό και θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με το θετικό αποτέλεσμα αν του είχε το δοθεί το πεντακάθαρο πέναλτι στην φάση του 79ου λεπτού πάνω στον Μπαράλες.

Η αρκαδική ομάδα παρότι βρέθηκε μόλις από το 6ο λεπτό πίσω με άριστη τακτική αντιμετώπιση δεν παρασύρθηκε ποτέ από τον ρυθμό του αγώνα βάζοντας τα δεδομένα της κυνηγώντας μέχρι και το τελευταίο λεπτό το γκολ στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". 

Πάμε να δούμε και να αναλύσουμε στην ατομική απόδοση των 14 ποδοσφαιριστών της αρκαδικής ομάδας που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παπαδόπουλος: Ίσως ο κορυφαίος σε απόδοση όλου του γηπέδου. Τρομερή εμφάνιση  από τον Έλληνα κίπερ κρατώντας ζωντανό τον Αστέρα Τρίπολης στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος με τις επεμβάσεις του. Σταθαρός και με σιγουριά σε όλο το παιχνίδι.

Κώτσιρας: Καλή παρουσία και από τον διεθνή δεξιό μπακ-χαφ. Μεμονομένα αντιμετώπισε σε μια-δυο περιπτώσεις κάποια προβλήματα από τον Ποντένεσε ωστόσο η παρουσία του ήταν πολύ καλή βάση της συνολικής του απόδοσης.

Αντζουλάς: Ο μικρός έδειξε πως είναι το νέο μεγάλο πρότζκετ του Αστέρα. Καθόλου ψαρωμένος, γρήγορος και με αυτοπεποίθηση έκανε την δουλειά που του είχε αναθέσει ο προπονητής του. Έδωσε μάχες και ήταν πάντα στην σωστή αμυντική θέση.

Βαλιέντε: Στο ρόλο του κυματοθραύστη της αμυντικής γραμμής της ομάδας του τα πήγε περίφημα. Ο Ισπανός αγωνίστηκε στο κέντρο της τριάδας των στόπερ σε έναν ρόλο σκούπα και ήταν εξαιρετικός ενώ προσπάθησε και βοήθησε και στην σωστή κυκλοφορία της ομάδας του από την  άμυνα.

Πασαλίδης: Έχει την άτυχη στιγμή με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του στο 5ο λεπτό και ο Ολυμπιακός να κερδίζει το πέναλτι. Έδωσε πολλές μάχες με τον Ελ Αραμπί ανεβάζοντας και αυτός την απόδοση του κατά την διάρκεια του αγώνα έχοντας θετικό πρόσημο ενώ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στην φάση που φωνάζει η ομάδα του για πέναλτι με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. 

Κυριακόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να κρατήσει την θέση του αντιμετωπίζοντας όμως κάποια προβλήματα. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση του και βοήθησε και επιθετικά την ομάδα του συμβάλλοντας στην κατοχή μιας και η ανάπτυξη του Αστέρα ήταν κυρίως από το αξονα και αριστερά.

Ιγκλέσιας: Ο αρχηγός ήταν εξαιρετικός και έδειξε για μία ακόμα φορά πόσο χρήσιμος είναι. Σταθερή αξία ο Αργεντινός με πολύ δουλειά στην μεσαία γραμμή της ομάδας του. Αντικαταστάθηκε λόγω κούρασης από τον προπονητή του.

Μπόρχα Φερνάντεζ: Ξεκίνησε με λάθη αλλά όσο κυλούσε το παιχνίδι άρχισε να μπαίνει όλο και πιο πολύ στις απαιτήσεις του αγώνα. Του πιστώνεται αμυντικά η αθόρυβη δουλειά με τα πολλά τρεξίματα όντας και καλύτερος στο δεύτερο μέρος στις αποφάσεις του με την μπάλα στα πόδια.

Ριέρα: Εκ των κορυφαίων του Αστέρα Τρίπολης. Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Ισπανό που έδειξε δείγματα που άφησαν υποσχέσεις. Ο Ριέρα κράτησε μπάλα, είχε καλές επαφές, έψαξε το ένας με έναν, προσπάθησε να παίξει κάθετα και ήταν γρήγορος. Δημιούργησε προβλήματα και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Μαρκ Φερνάντεζ: Είχε τον άχαρο ρόλο να πιέζει τα μπακ του Ολυμπιακού ψάχνοντας να φύγει στην ταχύτητα σε κάποια κόντρα. Έχει την τεράστια ευκαιρία στο 69' όταν μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ το σταμάτησε ο Σα με τα πόδια.

Λουίζ Φερνάντεζ: Παρότι μόνος του στην κορυφή δεν ήταν κακός. Ο Λουίζ γύρισε πολλές φορές πίσω για να βοηθήσει στην πίεση και στην κυκλοφορία βγάζοντας στην πλάτη του τον Ριέρα. Ο Ισπανός κρίνεται θετικά.

Σίτο: Πέρασε αλλαγή για να δώσει επιθετική πνοή και φρασκάδα στην ομάδα του και τα κατάφερε. Πίεσε την άμυνα του Ολυμπιακού και έδωσε ότι είχε τα λεπτά που αγωνίστηκε.

Μπαράλες: Ο μοιραίος και το πρόσωπο της επίμαχης φάσης. Μπήκε στο 78' σε ένα κερδισμένο φάουλ της ομάδας του. Με τον όγκο του και με δεδομένη την έφεση του στο παιχνίδι με το κεφάλι ο "Χέρο" έιδε τον Ελ Αραμπί να τον γκρεμίζει με τους διαιτητές και το VAR να μη βλέπουν τίποτα. 

Καπίγια: Δεν μπορεί να κριθεί καθώς αγωνίστηκε λίγο.

Προπονητής Μπόρχα Χιμένεθ: Άριστο τακτικά παιχνίδι από τον Ι[σπανό τεχνικό. Δικαιώνεται από την τριάδα στην άμυνα και το 5-4-1 που επέλεξε για την ομάδα του. Διαβασμένος στην προσαρμογή του στον αντίπαλο, δούλεψε το παιχνίδι παρουσιάζοντας ένα συμπαγή Αστέρα που ήξερε τι ήθελε έχοντας πλάνο στο παιχνίδι του.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

.ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ? ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.

Εδώ βοά όλη η φίλαθλη Ελλάδα για το κλέψιμο του βαθμού του Αστέρα και η διοίκηση σφυρίζει αδιάφορα ! Βρε αλητήριε ρέφερι ήσουν μπροστά και το είδες όταν ανέτρεψαν τον Μπαράλες , τί το ήθελες το VAR ?? Βρε λαμόγιο υπεύθυνε του VAR , γιατί εξαφάνισες το ριπλέι που είδε όλος ο κόσμος με το τράβηγμα της φανέλας του Μπαράλες και έδειξες στον διαιτητή πλάνα τραβηγμένα από 1 χιλιόμετρο μακρυά ? Τι σόι άνθρωποι είσαστε ρε τιποτένια γομάρια .... Γιατί δεν αφήνετε μια επαρχιακή ομάδα να προκόψει και είσαστε δούλοι των ''μεγάλων'' που μόνο μεγάλοι δεν είναι αφού αυτοί κάνουν κουμάντο και όχι σεις?

08.45 η επαρχιακή ομάδα σε ξεφτιλίζει εσένα και το σύστημα σου εδώ και 13 χρόνια. Ξυδάκι..

10:44 ξέρεις που σας έχει γραμμενους ο Μαρινάκης;Άμα το βρεις κερδίζεις λουκούμι.Ουστ.

@13:10 Ξέρεις εσύ από το "λουκούμι" του Μαρινάκη. Σας το δίνει απλόχερα τόσα χρόνια ο μπ0υχ€$@$ κι εσείς το καταπίνετε αμάσητο με ανοιχτό το στόμα, χάπατα, που θα μιλήσεις κιόλας, γιουσουφάκι του Μαρινάκη. Κάνει και ομοιοκαταληξία: γιουσουφάκι - Μαρινάκη

ποσο μ αρεσει να σκουζετε μετα το ματς και αφου τον εχετε απαξει ,συνεχιστε να σκουζετε,μιλαμε για μεγαλη υδονη

Ο από δεύτερο χέρι παράγκοντας (πρώτα ατη δούλεψη του Σωκράτη τα χρόνια του Ρέππα) της αδικημένης ομάδος, βρήκε να ψελίσει κάτι ή όπως τότε με τον Γιάχο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.