Ντίνα Νικολάκου: Μην ετοιμάζετε τα γνωστά σας παιχνίδια με τα σκουπίδια κ. Νίκα

Ντίνα Νικολάκου: Μην ετοιμάζετε τα γνωστά σας παιχνίδια με τα σκουπίδια κ. Νίκα

Αύγουστος 26, 2019 - 12:44
6 σχόλια

Σε μια παρωδία προγραμματικού λόγου, ο κ. Νίκας, ο δήμαρχος με την μεγαλύτερη ενεργή χωματερή σε όλη την Πελοπόννησο, χωματερή που κόστισε στους πολίτες δεκάδες εκατομμύρια, επιχείρησε με περισσό θράσος, να παρουσιαστεί ως επισπεύδων του έργου της ολοκληρωμένης περιφερειακής διαχείρισης των απορριμμάτων. Οι πολίτες όμως δεν ξεχνούν, ότι ο ίδιος ως Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΕΔ  επέβαλε τις καθυστερήσεις του έργου, και ταυτόχρονα  ανέθετε εκατομμύρια ευρώ σε σκουπιδομεταφορέα. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση στην οποία δήθεν σήμερα προστρέχει για βοήθεια, ήταν εκείνη που επιχείρησε να μπλοκάρει το έργο, με σχετική ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων. Τέλος, οι πολίτες να γνωρίζουν καλά ότι το έργο αυτό, που έχει την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη, βάζει οριστική ταφόπλακα στην μαφία των σκουπιδιών, που για χρόνια λυμαινόταν τα λεφτά των Πελοποννησίων.

Με το ρόλο που έχουμε ως νικητές της πρώτης Κυριακής είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε  ότι τα παιχνίδια με σκουπιδοεργολάβους και παράνομες μεταφορές δεν θα ξαναβρούν ποτέ στο μέλλον πρόσφορο έδαφος στην Πελοπόννησο. 

Είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε την οποιαδήποτε πρωτοβουλία   που θα επιφέρει πρόσθετα βάρη στον Πελοποννήσιο πολίτη. 

Δελτίο Τύπου


6 Σχόλια

Η Νικολακου το έστειλε αυτό για να δει πως είναι το όνομα της χωρίς το "αντιπεριφερειάρχης" δίπλα; Τα συγχαρητήρια σας για μια ακόμη φορά τα ξεχάσατε βλέπω...

Τώρα εσείς κάνετε αντιπολίτευση με αυτά που λέτε κ. Νικολάκου;

Σε αυτόν! 1-0!! Αφού έχεις τέτοιο επίπεδο, πάρε και την ανάλογη απάντηση...

Το ματς δεν έληξε 1-1, έληξε με κάποιο νικητή. Και αυτός αξίζει συγχαρητήρια. Μην τα μηδενίζουμε όλα

Σαν να υπογραφει χατια στην νεα της θεση στο ΙΚΑ μοιαζει το Ντινακι η" κανω λαθος?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.