Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Πανθυρεατικό

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Πανθυρεατικό

Αύγουστος 26, 2019 - 11:48
6 σχόλια

Ο Πανθυρεατικός ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημήτρη Αδάμη, Χάρη Λυτρίβη και Παναγιώτη Τετώρου καθώς και των Νίκου Πούλου και τον Θοδωρή Κωταΐδη από την Αργολίδα.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανένταξη στο δυναμικό της ομάδας μας, του Δημήτρη Αδάμη και του Χάρη Λυτρίβη, τους οποίους με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας. Καλωσορίζουμε επίσης τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο νεαρό τερματοφύλακα Παναγιώτη Τετώρο καθώς και δύο νέους παίκτες, τον Νίκο Πούλο προερχόμενο από το πρωτάθλημα της Αργολίδας και το Θεόδωρο Κωταϊδη, έμπειρο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από υψηλές κατηγορίες, αφού έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Πανδραμαϊκός, η Λαμία, ο Παναργειακός.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

12:25 Τη στιγμή που υπάρχει ομάδα με το όνομα "Αστέρας Τρίπολης" που έχει φέρει στην πόλη μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό κι έχουμε δει μπαλίτσα κι έχει ανοίξει το μάτι μας, θα ασχολούμαστε με Μελιγού, Πανθυρεατικό κι άλλα κατσούλια, που κουτουλιούνται μεταξύ τους και η κλωτσιά πάει σύννεφο

3 χρόνια β´ τοπικό ήσουν γιατί μιλάς για τον Πανθυρεατικό των 7 χρόνων Δ´ Εθνικής των 12 Πρωταθλημάτων Ά τοπικού και 4 κυπελων και ημιτελικά κυπέλου ερασιτεχνών.Μιλα ξανά όταν θα κανείς τα μισά

15:43 Έτσι όπως το πας θα μας βγάλεις τον Πανθυρεατικό καλύτερο κι από τη Μπαρτσελόνα. Νάνι τώρα κι άσε αυτές τις κουβεντούλες για τα μεγάλα παιδάκια που ξέρουν. Φιρί-φιρί το πας να μας πιάσουν τίποτα νευρικά γέλια και να γελάμε καμια βδομάδα με τα ανέκδοτά σου. Κούλαρε τώρα και είπαμε...νάνι!

φαίνεται ότι είτε πανθυρεατικός είσαι εσύ που έκανες το σχόλιο (meligou) 12:25 είτε προσπαθείς να χαλάσεις το κλίμα που έχουν φτιάξει πλέον οι 2 ομάδες γιατί από την πλευρά της μελιγούς δεν θα μιλούσε κανείς έτσι. Και αποδείχτηκε από τα σχόλια όλο το καλοκαίρι στις ανακοινώσεις των ομάδων.

@Αστρος 15:43 Σιγά τη Γιουβέντους μεγάλε. Χαλάρωσε τώρα, γιατί σκίζονται πολλά καλσόν τελευταία..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.