«Καρφιά» Γιαννακούρα εναντίον Νίκα στη Γιορτή των Θαλασσινών στη Σαμπατική (vid)

«Καρφιά» Γιαννακούρα εναντίον Νίκα στη Γιορτή των Θαλασσινών στη Σαμπατική (vid)

Αύγουστος 25, 2019 - 12:01
2 σχόλια

Στη Γιορτή των Θαλασσινών στη Σαμπατική βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, από όπου βρήκε την ευκαιρία να επαναλάβει ότι οι μκρές γιορτές και τα πανηγύρια -τα οποία ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης επιθυμεί να περιορίσει- είναι εστίες παράδοσης και ως τέτοιες πρέπει να διατηρηθούν.

Αναλυτικά, ο κ. Γιαννακούρας είπε:

Στην πολιτική οι στενοχώριες αν είσαι άνθρωπος που θέλεις να προσφέρεις είναι πολύ περισσότερες,από τις χαρές, γιατί ο κόσμος έχει απαιτήσεις και οι δυσκολίες που δεν εξαρτώνται από εσένα δημιουργούν καθυστερήσεις και δεν μπορείς να κάνεις αυτά πάντα αυτά που έχεις σχεδιάσει και προγραμματίσει.

Υπάρχουν όμως και πράγματα που αντισταθμίζουν τις όποιες δυσκολίες και αυτά είναι η γνωριμία με τόπους, με ανθρώπους που κάνεις φίλους αλλά και όταν βλέπεις πως έχεις βάλει και εσύ ένα λιθαράκι για τον τόπο σου και την ανάπτυξή του.

Για μένα πολιτική σημαίνει προσφορά και θεωρώ πως τα εννέα χρόνια με τον Πέτρο Τατούλη βάλαμε το δικό μας λιθαράκι και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα στον τόπο μας. Αν οι πολίτες είχαν δίκιο ή όχι που διάλεξαν κάτι άλλο αυτό θα το δείξει το μέλλον.

Εμείς θελήσαμε να κάνουμε και μικρά έργα που για τις μικρές εστίες του τόπου μας είναι μεγάλα, ενώ τα "πανηγύρια", όπως τα αποκαλεί ο κ. Νίκας που στηρίξαμε για εμάς ήταν στήριξη της παράδοσης και της διασκέδασης, που αποτελεί οξυγόνο για την φυλή μας. Ειδικά η εκδήλωση προς τιμήν των ψαράδων που προσφέρουν στην τοπική και εθνική οικονομία.

Καλές ψαριές, υγεία και του χρόνου να είμαστε και πάλι όλοι μαζί εδώ στο όμορφο λιμανάκι της Σαμπατικής.

 

Video: 

Γιορτή των θαλασσινών στο γραφικό λιμανάκι της Σαμπατικής


2 Σχόλια

* ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ αντιπεριφερειάρχης. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι είστε αντιπολίτευση;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.