Αύριο στην Τρίπολη η ορκωμοσία της Νέας Περιφερειακής Αρχής

Αύριο στην Τρίπολη η ορκωμοσία της Νέας Περιφερειακής Αρχής

Αύγουστος 24, 2019 - 16:33
7 σχόλια

Αύριο Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 12.00 μ. θα πραγματοποιηθεί, στην Τρίπολη, η ορκωμοσία της Νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου περιφερειακού συμβουλίου στην Τρίπολη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα!

Παναγιώτης Ε. Νίκας


7 Σχόλια

Δεμ ορκίζεσαι στην Καλαμάτα; Γιατί κουραζεσαι; Άλωστε όλο το πακέτο είναι καλαματιανό.... Μείνε απ την αρχή εκεί. Είναι πιο εντιμο. Ο Σαμαράς θα σε αποκεφαλισει αν......

Και ο υπουργός εσωτερικών δεν κρατήθηκε και πήγε στην Καλαμάτα να δει το νέο περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος ακόμη και στους....μονοφθαλμους.

Τι δεν καταλαβατε ; Η πρώτη συνάντηση υπουργού εσωτερικών με τον περιφερειάρχη έγινε στην Καλαμάτα. Ήρθε η .......αναβάθμιση της Τρίπολης. Σιγά σιγά ξεδιπλώνεται η αναβάθμιση!

Ας ελπίσουμε ότι θα σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων για το καλό και την ενότητα των πελοποννησιων. Δεν οφείλει σε τίποτα η διαμάχη μεταξύ των Π.Ε. Όλα είναι καθορισμένα και δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε. Νομιμότητα και εργα θέλουν οι πολίτες και όχι κοκορομαχίες.

Ενώ ο Τατούλης έκανε 9 χρόνια τώρα τρελά έργα για την Αρκαδία.. Ανακαίνισε το Μαλλιαροπούλειο και μπάζει νερά με τις βροχές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.