Ελληνικές ποδοσφαιρικές VARβαρότητες

Ελληνικές ποδοσφαιρικές VARβαρότητες

Αύγουστος 25, 2019 - 15:42
6 σχόλια

Και τι δεν είδαμε στα πρώτα τρία παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος της 1ης αγωνιστικής της Super League με την πρεμιέρα του VAR στα Ελληνικά γήπεδα να μετατρέπεται σε κανονικό φιάσκο και σε αφορμή για ξέφρενο διαδικτυακό τρολάρισμα. 

Τα όργανα με το VAR άρχισαν λίγα λεπτά πριν της 19:00 όταν στην ζωντανή μετάδοση του αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό  στην πρώτη εικόνα που ήρθε στους δέκτες μας από το video room των διαιτητών ο ντελιβεράς με την σακούλα άνοιξε την πόρτα, άφησε τα σουβλάκια και το γλέντι άρχισε σε μια κορυφαία σκηνή που σίγουρα (πρέπει) να βάλει όλες τις υπόλοιπες χώρες που το χρησιμοποιούν ανά τον κόσμο σε σκέψεις. Να ρε έτσι το κάνουμε εδώ γιατί μπορούμε.

Ο Παναθηναϊκός μέσω του VAR κέρδισε πέναλτι και ουσιαστικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Λαμία ωστόσο οι πράσινοι φωνάζουν για ακόμα δύο φάσεις με χέρι που δεν τους δόθηκε κάτι ως μια πρόγευση για τα όσα ακολούθησαν στο Φάληρο μερικές ώρες μετά και στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα.

Στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από φάουλ του Κυριακόπουλου ο Ελ Αραμπί πιάνει από την φανέλα τον Μπαράλες, κοντεύει να του σκίσει, τον γκρεμίζει με το διαιτητή Κουμπαράκη να δείχνει αρχικά άουτ μέχρι την στιγμή που πάει στο VAR και το έργο κάπου εκεί ξεκινά και μετατρέπεται σε κωμωδία και μάλιστα για πολλά γέλια. 

Οι υπεύθυνοι του VAR στέλνουν οποιοδήποτε άλλο πλάνο πλην της επίμαχης φάσης, το ριπλέι εξαφανίζεται ενώ δίπλα από την οθόνη του VAR Καραπαπάς και Θεοδωρίδης κάνουν λόγω για οφσάιντ προς τον Κουμπαράκη ο οποίος αφού δεν βλέπει ποτέ το τράβηγμα γυρίζει και λέει παίζεται και το παιχνίδι συνεχίζεται.

Το τέλος του αγώνα βρίσκει τον Ολυμπιακό με τρεις βαθμούς, τον Αστέρα Τρίπολης με διαμαρτυρίες, την φίλαθλη κοινή γνώμη απορημένη και το Ελληνικό ποδόσφαιρο από την πρώτη αγωνιστική της μεγάλης του κατηγορίας βαθιά τραυματισμένο για ακόμα μία φορά.

Η κανονικότητα ως συμπέρασμα σε αυτή την χώρα δεν μπορεί να βρεθεί ούτε με VAR ούτε με τίποτα παρά μόνο με γενναίες αποφάσεις και ριζικές αλλαγές κυρίως στο κομμάτι της νοοτροπίας που υπάρχει.

Δυστυχώς το πρώτο δείγμα όχι απλώς είναι προβληματικό αλλά άκρως απογοητευτικό.  Η αρχή του νέου πρωταθλήματος της Super League για την σεζόν 2019-2020 είχε πολλές ποδοσφαιρικές VARβαρότητες.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Σε όλους τους άλλους αγώνες -πλήν του Ολυμπιακού -Αστέρα, το VAR λειτούργησε κανονικά ! Μόνο το αρχιλαμόγιο ο Τζο-VAR-ας, όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία, εξαφάνισε με το έτσι θέλω το ριπλέι που έδειχνε το καθαρό πέναλτι υπέρ του Αστέρα ! Α ρε τσογλ@ν@παρέες που θα βάλετε μυαλό ποτέ .....

19:21 Εσύ τράβα για ύπνο και άσε τις εξυπναδούλες κατά μέρος. Και σε περίπτωση που δεν ξέρεις, τράβα για νανάκια και μην ασχοληθείς πάλι με θέματα για τα οποία είσαι μυρωδιάς. Α, το VAR είναι η βλακεία που σε VARάει απ' όταν γεννήθηκες, γι' αυτό και είσαι VARεμένος..

ρε σεις θα πειτε καμια φορα για το οφ σαιντ ΠΡΙΝ το τραβηγμα που εκει σταματαει η φαση ? αλλα ετσι,θα βλεπετε οτι θελετε και οπως το θελετε,περιμενω την αναρτηση δημοσιογραφου απο αλλο σαιτ στο προφιλ του που τα βλεπει ολα μαυρα να γελασω παλι με τον γραφικο ,χαχαχαχα

1) ΔΕΝ έδωσε κανένα οφ σαιντ ο διαιτητής ούτε πριν το VAR ούτε μετά το VAR. Άουτ έδωσε.. Άρα λες κουραφέξαλα. 2) Δες εδώ και μην μιλάς αν δεν ξέρεις: http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1388132/vinteo-paradeigma-tis-fifa-gia-ti-fasi-toy-mparales-vid

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.