Μποροβήλος: Μας αδίκησαν αλλά στο τέλος εμείς θα κερδίσουμε πάλι

Μποροβήλος: Μας αδίκησαν αλλά στο τέλος εμείς θα κερδίσουμε πάλι

Αύγουστος 25, 2019 - 14:00
6 σχόλια

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος με μια φωτογραφία και ένα χαρακτηριστικό μήνυμα πήρε θέση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για τα όσα συνέβησαν με το VAR στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο post του Δημήτρης Μποροβήλος

"Μας βάρ-εσαν, μας αδίκησαν, μας κέρδισαν, μα δεν θα το βάλουμε κάτω, στο τέλος εμείς θα κερδίσουμε πάλι".

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΡΕ ΦΙΛΕ 16:18 ......ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ,ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΎΕΙΣ, Κ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΠΟΛΛΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ!!!!!!!! ΈΤΣΙ. ..ΔΏΣΕ ΠΌΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ!!!!!

Η παραμυθά του Αστέρα καλά κρατεί.Ρε καταλάβατε ότι η τριπωλιτσιωτες δεν σας θέλουν θα παίζετε σε ένα άδειο γήπεδο. Σας τιμωρησε η Θρυλαρα .

Και φέτος η Ραχούλα θα παίζει σε άδειο γήπεδο.Ποσα διάρκειας έχετε πουλήσει; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

αυτό το σίχαμα που κερδίζει με τους διαιτητές και το VAR το ονομάζεις Θρυλάρα;;;; Με τέτοιο IQ καλά κάνεις και είσαι Ολυμπιακός....

Εγώ δεν το λέω σιχαμα... Εδώ και πολλά χρόνια το λέω κ@λ@σωματειο του Πειραιά . Μόνο έτσι εδώ και 13 χρόνια μπορούν να κερδίσουν τον Αστέρα. Ξεχάσατε το κλεμμένο κύπελλο??? Ο παραπάνω μάλλον έχει ψυχολογικά προβλήματα με τον Αστέρα.. υπάρχουν ειδικοί γιατροί . Ας πάει....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.