Εξαφάνισαν το ριπλέι της φάσης του πέναλτι του Αστέρα

Εξαφάνισαν το ριπλέι της φάσης του πέναλτι του Αστέρα

Αύγουστος 25, 2019 - 00:35
5 σχόλια

Πραγματικά είναι να απορείς... δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα που έγιναν στο "Καραϊσκάκης" πουθενά με τον Αστέρα Τρίπολης να γίνεται για μία ακόμα φορά θεατής σε μια κακόγουστη και τραγελαφική κατάσταση.

Την ώρα που ο Κουμπαράκης έκλεινε τα μάτια στο γκρέμισμα του Μπαράλες μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού στο 79ο λεπτό και ούτε το VAR μπορούσε να τον φωτίσει να δει την πραγματικότητα το σωστό ριπλέι ως δια μαγείας εξαφανίστηκε.

Το συνδρομητικό κανάλι της NOVA και το VAR προφανώς πετούσαν αετό με το συγκεκριμένο ριπλέι της επίμαχης φάσης του Μπαράλες να γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις του μάγου Χουντίνι και ξαφνικά να μην εμφανίζεται πουθενά.

Μάλιστα από την συνδρομιτική τηλεόραση και με βάση τον ντόρο που έχει γίνει πως δεν είδαμε ριπλέι της φάσης του πέναλτι επισήμαναν πως το εκάστοτε ριπλέι ανήκει σε αυτό που επιλέγουν οι διαιτητές.

Επειδή δεν μπορούμε να βρούμε κάποια άλλη λογική εξήγηση αι επειδή η πραγματικότητα είναι τόσο μα τόσο εκνευριστική το μόνο που μας απομένει είναι να το ρίξουμε στην πλάκα.
 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Άρχισαν τα παρατράγουδα πάλι. { το αγαπημένο παιδί του Ολυμπιακού επανήλθε πάλι στο σύστημα. } ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΙ ΧΩΡΑ ?? Ενώ η nova έδειξε μια φορά τι φάση, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

Μη μου στεναχωριέσαι Νικολάκη η αρχή είναι δύσκολη κάτσε και περίμενε μέχρι τον Οκτώβρη η Ραχούλα δεν θαχει. βαθμό.Χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ .Θα σας μαγειρέψει καλά ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.

Τέτοιες κλοπές βαθμών δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα !! Να χαιρόσαστε το vAR τιποτένιοι ....

00:42, 07:45 Οι γνωστές και μη εξαιρετέες κραγμένες του διαδικτύου, ξαναχτύπησαν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.