Καταγγελία αναγνώστη: Η Τροχαία στην Τρίπολη... «γράφει» σε συγκεκριμένους δρόμους; (pics)

Καταγγελία αναγνώστη: Η Τροχαία στην Τρίπολη... «γράφει» σε συγκεκριμένους δρόμους; (pics)

Αύγουστος 23, 2019 - 19:28
6 σχόλια

Το παράνομο παρκάρισμα δίνει και παίρνει στην πόλη μας: πεζόδρομοι, ράμπες ΑμεΑ, θέσεις ΑμεΑ, ακόμα και πάνω στις πλατείες θα συναντήσει κάποιος αυτοκίνητα.

Αναγνώστης του Arcadia Portal μάς έστειλε τις φωτογραφίες «εξειδικεύοντας» το πρόβλημα, καθώς μας καταγγέλλει ότι, ενώ υπάρχει πινακίδα που απαγορεύει τη στάση και τη στάθμευση (Ρ40) στην οδό Δημητρακοπούλου στο κέντρο της Τρίπολης μπροστά από την μπουτίκ του Αστέρα, ουδέποτε έχουν λάβει κλήση οι οδηγοί των αυτοκινήτων που σταθμεύουν εκεί... παράνομα.

Πινακίδα Ρ40 (απαγόρευση στάσης και στάθμευσης) υπάρχει και στην οδό Γρηγορίου Ε'... και μάλιστα καλά κρυμμένη πίσω από μια φυλλωσιά.

Πάντως, είτε τις βλέπουν είτε όχι, οι οδηγοί δεν φαίνεται να συμμορφώνονται....

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Το ότι έχει καταργηθεί η στάθμευση δεξιά ή αριστερά του δρόμου (ανάλογα με το αν ο μήνας είναι μονός ή ζυγός) λόγω του μαύρου Fiat που έχει βγάλει ρίζες γιατί ο ιδιοκτήτης του αρνείται να το μετακινήσει, δεν βλέπω να συγκινεί κανέναν..

αμ και εκει πισω απο το μαλλιαροπουλιο που ειναι χωρος σταθμευσης μηχανων και σχεδον ΜΟΝΙΜΑ ειναι παρκαρισμενα αυτοκινητα,δε περναει να ξηλωσει πινακιδες η τροχαια?

Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΛΑΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΠΕΖΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΟΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....

Ποτέ δεν γράφουν πάντως όσα αυτοκίνητα είναι μέσα στο πάρκο της πλατείας Άρεως. Το ότι καταστρέφεται το πάρκο, δεν ενδιαφέρει ούτε την αστυνομία ούτε το δήμο Τρίπολης...

Η ΤΡΟΧΑΊΑ ΓΡΆΦΕΙ ΌΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΝ ΘΈΛΕΙ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ Η ΤΡΟΧΑΊΑ.... ΚΑΙ ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΈΜΕ ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΙΔΡΏΝΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΤΟ ΑΥΤΊ ΤΟΥΣ ! Ο ΔΉΜΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΗ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΆΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΆΦΟΥΝ ΚΑΜΊΑ ΚΛΉΣΗ!

Στην πλατεία Αγίου Βασιλείου ξέρουν να γράφουν έστω και με 2 λεπτά στάση. Στους υπόλοιπους δρόμους που παρκάρουν και σταθμεύουν όπως θέλουν και εμποδίζεται η κυκλοφορία καμία σημασία. Εδώ σε συμβάν στην μπουτίκ του αστέρα το οποίο ήμουν μπροστά η ομάδα Δίας κοιτούσε τα κινητά της και ούτε καν κοίταξε τα αυτοκίνητα που ησερχόταν μέσα στο πεζόδρομο ενώ εμποδιζαν την κυκλοφορία για να παρκάρουν οι κύριοι ανενόχλητοι... Ένα κράτος για κλάματα και γέλια είμαστε. Δεν σεβόμαστε τίποτα και ούτε έχουμε την αίσθηση ευθύνης τουλάχιστον προς τους συνανθρώπους μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.