Με υπογραφή Τατούλη σημαντικά έργα σε Κορινθία και Αρκαδία

Με υπογραφή Τατούλη σημαντικά έργα σε Κορινθία και Αρκαδία

Αύγουστος 23, 2019 - 18:15
6 σχόλια

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Κατασκευή αρδευτικών έργων στις περιοχές Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και Φενεού» στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή γέφυρας στον ποταμό Τουθόα» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υπέγραψε την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Δελτίο Τύπου


6 Σχόλια

@ 23:10 ακόμα πονάει το αποτέλεσμα, το αντιλαμβανόμαστε... Από μεθαύριο λοιπόν κάθε κατεργάρης στον πάγκο του που λέει και η παροιμία...

@00:19 το ξέρω σου είναι δύσκολο να το αντιληφθείς αλλά δεν ψήφισα ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον. Αλλά ένθεν κι ένθεν τρώγεστε σαν τα κοκκόρια από την ημέρα των αποτελεσμάτων και τους υποστηρίζετε σθεναρά ως άλλοι οπαδοί στο γήπεδο. Το ξέρω, το να βάλεις το μυαλουδάκι σου να δουλέψει ΠΟΝΑΕΙ, είπα ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Εκτός κι αν ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Περιφερειάρχης την επομένη των εκλογών. "Όποιος βιάζεται σκοντάφτει", οπότε μέχρι να δει ο τόπος δείγματα γραφής, να είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι...

Ως κάτοικος Αργολίδας ζητω ενημέρωση. 1)ποια έργα προτεραιότητας αποπερατώθηκαν τις 2 τετραετίες στηνΑΡΓΟΛΙΔΑ 2)ποια έργα προγραμματίστηκαν για την επόμενη τετραετία.ανακ μένω ενημέρωση,ποιος. πότε? .....ευχαριστω Κώστας Ψωμαδακης.

Από πού ζητάς ενημέρωση και από πού την περιμένεις; Από το Arcadiaportal; Έχουν σφίξει οι ζέστες...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.