Σκληρή απάντηση Μαίας στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Σκληρή απάντηση Μαίας στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Αύγουστος 23, 2019 - 13:57
18 σχόλια

Άμεση ήταν η αντίδραση της επικουρικής υπαλλήλου που μετατέθηκε πρόσφατα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, στα όσα υποστήριξε σε ερώτηση που κατέθεσε  στη Βουλή ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής και Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, προς τον Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια σχετικά με τη νέα μετακίνηση εργαζόμενου από το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. (δείτε ΕΔΩ)

Η Μαία η  οποία πρόσφατα μετακινήθηκε ως επικουρική υπάλληλος προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Μιχολια Κατερίνα σε επιστολή της προς το ArcadiaPortal.gr αναφέρει:

Κύριε Κωνσταντινοπουλε, αρχικά ενημερωθείτε καλύτερα για το ποια ειδικότητα μετακινήθηκε,εάν το μετακινημενο άτομο προς το Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης ασκούσε την ειδικότητα του,τι μέσα διέθετε το ΚΥ για να ασκηθούν αυτά τα καθήκοντα,αν η Γορτυνία διαθέτει ηλικιακά τον κόσμο αυτό,που προϋποθέτει η συγκεκριμένη ειδικότητα κ κυρίως ενημερωθείτε για το αν καλύπτει πλέον κατεπείγουσες ανάγκες λόγω έλλειψης προσωπικού στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Πριν,λοιπόν, θέσετε τα ερωτήματα σας στον υπουργό υγείας,καλό θα ήταν να ερευνησετε καλύτερα το θέμα των μεταθέσεων κ μετακινήσεων του μόνιμου ή επικουρικού προσωπικού και να μην εξαπολύονται αυθαίρετα επιθέσεις προς τη ΝΔ ή τα άτομα,που μετατίθενται.

Ειναι ντροπή κ το λιγότερο,που θα μπορούσα να πω,είναι ότι είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μιλάτε για αποδυνάμωση του ΚΥ από μια ειδικότητα,που δεν προσφέρει ουσιαστικά τις υπηρεσίες της στους κατοίκους της περιοχής.

Ειναι άξιο ερωτήματος η εξής απορία: Πόσο επιλήψιμο είναι ένας επικουρικός υπάλληλος,που δεν ασκεί τα καθήκοντά του σε ένα εργασιακό χώρο,να μετακινηθεί εκεί που τον έχουν πραγματικά ανάγκη και να μην εκμεταλλεύεται τον κρατικό προϋπολογισμό ασυστολα;  Επίσης,ειστε σίγουρος ότι τα καταγεγραμμένα περιστατικά στο ΚΥ ετησίως είναι τόσα,ώστε να δικαιολογούν την "άμεση" επανάσταση και επέμβαση σας;

Κύριε Κωνσταντινοπουλε,καλό θα ήταν να προσπαθήσετε με τις προτάσεις σας να ενισχύσετε το ΚΥ Δημητσανας με ειδικότητες,που όντως θα συνεισφέρουν στο γενικό σύνολο της περιοχής.Φανταζομαι,πως η πηγή,η οποία σας ενημέρωσε για την πρόσφατη μετάθεση του υπαλλήλου προς το Παναρκαδικό νοσοκομείο, γνωρίζει πολύ καλά ποιες είναι αυτές οι ειδικοτητες, που χρειάζονται.

 Με τιμή, Η πρόσφατα μετακινημενη επικουρική υπάλληλος προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Μιχολια Κατερίνα, Μαία.


18 Σχόλια

Όταν πηγές στη Δημητσάνα σαν Μαία δικαιολογούσε θέση ειδηκοτητας μαίας στο ΚΥ. Αντί να πάρουν μια νοσηλεύτρια με άλλη ειδηκοτητα πήραν μαία. Που στη Δημητσάνα .

Υπάρχουν ελλείψεις στο Παναρκαδικο; Με αυτό ασχοληθείτε που τις μισές μέρες δεν υπάρχει παιδίατρος και αναισθησιολογος

Ποσες γαιδουρες ξεγέννησε στη Δημητσάνα? Ποιος την προσελαβε ως μαια Τι εκανε αυτο το διαστημα και ποσο ηταν και τι ευθυνη εχουν αυτοι που ηταν αρμοδιοι διοικητες? Πολλα τα ερωτηματα

Οδυσσέα θα σε μαλώσω. Τι τον έχεις στο γραφείο σου τον***; Έπρεπε να τον ρωτήσεις πριν γράψεις το οτιδήποτε. Ορίστε τώρα, με τις τεράστιες επιστημονικές γνώσεις που διαθέτει, θα σου είχε πει τι να γράψεις και δεν θα είχες εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Ααααχ εσείς οι νέοι, ποτέ δεν σκέφτεστε!

Κανονικά, η επικουρική μαία, έπρεπε να πάει στο σπίτι της εφόσον δεν είχε αντικείμενο στη Δημητσάνα... Αλλά κατά πως φάινεται, ήρθε πράγματι στο σπίτι της...

Αξίζει να διερευνηθεί γιατί έγινε αυτή η πρόσληψη στο κέντρο υγείας Δημητσάνας και κατόπιν με ποια κριτήρια έγινε η μετακίνηση.

Βρε Οδυσσέα όλοι έφυγαν από τη Γορτυνία με όποιο τρόπο μπορούσαν (αμοιβαία, κινητικότητα, κλπ) και μαζεύτηκαν στη Τρίπολη (περιφέρεια, δήμο, ΚΕΠ Λεβιδίου κλπ) γιατί απλά δεν μπορείς να ζήσεις εκεί. Δεν είναι η μοναδική υπάλληλος που φεύγει. Τι τα θες τώρα; Και κάτι τελευταίο... γιατί δεν πας εσύ να κάνεις μερικές εφημερίες στο ΚΥ έτσι γα να δεις τη γλύκα.

Η κυρία...μάλωσε τον βουλευτή, εκπρόσωπο του Ελληνικού κοινοβουλίου ! Ας σοβαρευτούμε λίγο, και ας μην παίζουμε με τους θεσμούς. Επικίνδυνο.

Άμεσα μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού χωρίς ΑΣΕΠ. Αλλά και αν γίνει με ΑΣΕΠ, τετραπλάσια μοριοδότηση της ειδικής προϋπηρεσίας και απαραίτητο προσόν η προϋπηρεσία ως επικουρικό (για να είμαστε σίγουροι).

@20.50 αν πάει μέσω ασεπ θα γίνει και αυτεπάγγελτος έλεγχος γνησιότητας πτυχίων! Θα μείνουν εκτός διορισμού τα ...φαβορί!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.