Μεταγραφική κινητικότητα στην Δημητσάνα

Μεταγραφική κινητικότητα στην Δημητσάνα

Αύγουστος 23, 2019 - 15:04
3 σχόλια

Με πλάνο, μεθοδικότητα και με ταχύτητα η Δημητσάνα συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τον καταρτισμό του ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και της επιστροφής της μετά από πολλά χρόνια στην Α' Αρκαδίας.

Η Γορτυνιακή ομάδα που από την περασμένη Τρίτη 20 Αυγούστου βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας δουλεύει και στο κομμάτι της περαιτέρω ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού στοχεύοντας στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Η Δημητσάνα που έχει κρατήσει ένα μεγάλο μέρος του περσινού της κορμού έχει αποκτήσει ως γνωστών τον Φίλιππο Σαλαπάτα και τον Περικλή Βλάχο και παράλληλα περιμένει να οριστικοποιήσει και με τυπικό τρόπο τις υποθέσεις των Κώστα Βλαχοκυριάκου και Τέλη Σαλαπάτα που λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις αναμένεται να δώσει συνέχεια με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο στο κομμάτι των μεταγραφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση της Δημητσάνας βάση του σχεδιασμού που γίνεται είναι η απόκτηση τουλάχιστον ακόμα ποδοσφαιριστών συν των δύο που είναι στις προπονήσεις οι οποία θα δώσουν λύσεις και θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το ποιοτικό επίπεδο της ομάδας για τις υποχρεώσεις της την νέα χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας.

Οι άνθρωποι της Δημητσάνας χτενίζουν την μεταγραφική αγορά και βρίσκονται σε επαφές με πιθανούς στόχους θέλοντας να κλείσουν τα μέτωπα αυτά μέσα στις επόμενες ημέρες έτσι ώστε το ρόστερ να είναι απόλυτα έτοιμο.

Όπως όλα δείχνουν η φιλόδοξη Δημητσάνα έρχεται με όρεξη έχοντας όλα τα φόντα να αποτελέσει τον νέο ανταγωνιστικό παράγοντα του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ας ειναι καλα ο Πανιωνιος Μεγαλοπολης

μακαρι να φτιαξει η ομαδα ενα ανταγωνιστικο συνολο και να ανεβει το επιπεδο του Αρκαδικου ποδοσφαιρου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.