Μητσοτάκης: Δεν έρχεται στην Καλαμάτα το ιρανικό δεξαμενόπλοιο

Μητσοτάκης: Δεν έρχεται στην Καλαμάτα το ιρανικό δεξαμενόπλοιο

Αύγουστος 23, 2019 - 08:20
3 σχόλια

«Το πλοίο δεν κατευθύνεται προς την Ελλάδα. Δεν έχουμε λάβει κάποιο αίτημα για τον ελλιμενισμό του σε ελληνικό λιμάνι». Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του στο γαλλικό France 24 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη 22 Αυγούστου, σχετικά με το τάνκερ από το Ιράν που, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, και συγεκριμένα το Reuters, έχει βάλει πλώρη για το λιμάνι της Καλαμάτας. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως το τάνκερ μπορεί ακόμα και δύο ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης να υποβάλει αίτημα ελλημενισμού σε ελληνικό λιμάνι.

Νωρίτερα, ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είχε δηλώσει, σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Έχουμε στείλει ένα σαφές μήνυμα ότι δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να διευκολύνουμε τη διακίνηση του πετρελαίου που μεταφέρει το δεξαμενόπλοιο προς τη Συρία».


3 Σχόλια

Αυτά είναι! Ωραία συνταγή καταστροφής. Κάνουμε το θέλημα της Αμερικής και για ανταμοιβή παίρνουμε λαθρομετανάστες. Ο Κουμουτσάκος σήμερα στο πρωινάδικο του ΣΚΑΙ: ''Επιστρέψαμε 15 λαθρομετανάστες''. Μόνο τον Ιούλιο μας έστειλε η Τουρκία 5.000+ είπε το ΛΣ. Μία άλλη υπόσχεση της ΝΔ, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας τελικά δεν θα δημιουργηθεί. Τα ''ξέρει τα θέματα αυτά'' ο Μητσοτάκης με τα σηκωμένα μανίκια και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί της χώρας. Δεν χρειάζονται ΣΕΑ όπως οι κάνουν οι ''κουτόφραγκοι ξένοι''. Αυτό έλειπε να χαλάσουν τα σχέδια της Νέας Τάξης για την καταστροφή της Ελλάδας

Η Καλαμάτα διαθέτει δική της παρσγωγή με παγκόσμια γνωστή ονομασία προελεύσεως. Γι αυτό και το βαπόρι απ'την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία

Είπε σήμερα στην ίδια εκπομπή και κάτι άλλο πολύ ανησυχητικό. Ότι για όσους δεν εγκρίθηκε η χορήγηση ασύλου δεν εντοπίζονται ακόμα και μέσα στα HOT SPOT ώστε να επαναπροωθειθούν στις χώρες τους. Λέμε τώρα εμείς οι αδαείς πολίτες γιατί να καθίσουν να τους βρούμε; Κορόιδα είναι; Κάθονται στην Ελλάδα με ότι όνομα δήλωσαν όταν ήλθαν ονόματα, συντηρούνται από τις ΜΚΟ και περιμένουν το σήμα για να φορέσουν τις μαύρες στολές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.