Φασαρίες και επέμβαση της Αστυνομίας στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Φασαρίες και επέμβαση της Αστυνομίας στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Οκτώβριος 03, 2016 - 22:35
2 σχόλια

Το πρώτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης έφερε έριδες στο Δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης με την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται όταν ο αντιδήμαρχος κ. Βόσνος ανέφερε ονομαστικά έναν πολίτη ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα.

Το θέμα είχε να κάνει με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στον Δήμο Τρίπολης και με μια αποδοχή χρηματοδότησης από την εταιρία που εκμεταλλεύεται τις εγκαταστάσεις.

Ο πολίτης διαμαρτυρόμενος για την τοποθέτηση του αντιδημάρχου επενέβαινε στα λεγόμενα του κ. Βόσνου.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης είπε στον πολίτη να περάσει έξω από την αίθουσα με τον πολίτη να μην υπακούει και να θέλει να τοποθετηθεί. Και ενώ ο έλεγχος έδειχνε να χάνεται, ο κ. Κακλαμάνος διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά, προκειμένου να αποχωρήσει ο πολίτης.

Μετά την έναρξη της συνεδρίασης ο πολίτης ξαναμπήκε στην αίθουσα και συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά η λογομαχία μεταξύ του προέδρου και του πολίτη.

Μετά από μερικά λεπτά και ενώ δεν υπήρχε ροή στη συνεδρίαση με τον πρόεδρο να ζητάει να βγει από την αίθουσα ο πολίτης και ο πολίτης με τη σειρά του να ζητά επίμονα τον λόγο για ένα λεπτό, ο κ. Κακλαμάνος κάλεσε την Αστυνομία για να επέμβει.

Ο κ. Τζιούμης φανερά απογοητευμένος με την κίνηση αυτή του προέδρου σηκώθηκε να αποχωρήσει από την συνεδρίαση με τον κ. Τσιαμούλο να αντιδρά και να αναφέρει ότι ο πρόεδρος σωστά έπραξε και κάλεσε την Αστυνομία καθώς ο πολίτης δεν συμμορφωνώταν.

Ο πολίτης μετά το τηλεφώνημα αποχώρησε από την αίθουσα ανακαλώντας τις εκφράσεις του περί παρασκηνίου και «βρομιών». Τελικώς, η Αστυνομία δεν επενέβη, καθώς ο πολίτης είχε αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Tην αστυνομία κάλεσε ο πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης


2 Σχόλια

Ο σεβασμός στη διαδικασια και στον όποιο θεσμό καλόν είναι να υπενθυμίζονται, ενόψει της λεγόμενης ώριμης πασοκικής παλινόρθωσης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.