Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Αστέρας

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Αστέρας

Αύγουστος 21, 2019 - 12:18
10 σχόλια

Στην διάθεση του φίλαθλου κοινού βρίσκονται πλέον τα εισιτήρια για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής της Super League Ελλάδος απέναντι στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» το Σάββατο 24/8 και ώρα 21:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Τετάρτη 21/8 έως Παρασκευή 23/8 (10:00 – 18:00) και το Σάββατο 24/8 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Τετάρτη 21/8 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email).

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου, έχοντας υποχρεωτικά μαζί του και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 30€, 40€, 50€, 100€ (VIP) & 150€ (VVIP)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 5€.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, ΜΟΝΟ τις ακόλουθες ημέρες ή έως την εξάντλησή τους: Τετάρτη 21/8 έως Παρασκευή 23/8 (10:00 – 18:00), με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Τα εισιτήρια για την τσόντα, θέλετε να πείτε. Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει έστω κι ένας λογικός αστεριανός που να πιστεύει ότι ο Αστέρας, με αυτή την ομάδα φέτος, θα φύγει από το Καραϊσκάκη με λιγότερα από 4 (και λίγα λέω) τεμάχια; Κι όταν λέμε λογικός, εννοούμε λογικός, όχι σαν έναν γραφικό του Αστέρα που έχει κόψει ταρίφα 3 γκολ σε κάθε ομάδα που έρχεται στο Θ. Κολοκοτρώνης. Να είμαστε και λίγο σοβαροί, κάπου-κάπου. Δεν βλάπτει..

Μπράβο στον πιο πανω15:01 λογικό απ' ότι φαίνεται και σκεπτόμενο φίλαθλο της Ραχούλας.Δυστυχως όμως φίλε μου η Ραχούλα τα τελευταια χρόνια έχει καλλιεργήσει το κλίμα της δήθεν ευρωπαϊκής ομάδας.Τρεις φορές έπαιξε Ευρώπη επειδή κάποιες ομάδες δεν είχαν να πληρώσουν τα χρέη τους.Παραμειναν στη σούπερ λιγκ αδικωντας επίσης τον Ηρακλή ιστορική ομάδα όχι Ραχούλα..Δε νομιζεις ότι όλα εδώ πληρώνονται όπως λέει ο θυμόσοφος;

16:37 Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι ο Ηρακλής είναι ιστορικός σύλλογος, στη γνωστή περίπτωση με τον Αστέρα όμως, ήταν πολύ φάουλ ο ιστορικός. Ούτε χαρτιά σωστά είχε συμπληρώσει για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, ούτε παίκτες είχε πληρώσει, ενώ κατείχε και παίκτες με παράνομο τρόπο στο ρόστερ. Αυτή είναι η αλήθεια (και το ξέρουν και οι ίδιοι καλά) κι όχι το σανό που μας ταϊζουν τόσα χρόνια οι φίλαθλοι και οι ιθύνοντες της ομάδας, ότι δήθεν αδικήθηκαν, καλυπτόμενοι πίσω από την προϊστορία της ομάδας. Μονο στην Ελλάδα γίνεται αυτό. Αλλού έχουν υποβιβαστεί ομαδάρες και δεν έβγαλαν κιχ..

Ο Αστέρας είναι αυτός που είναι,με την ιστορία του,με τα λάθη και τις επιτυχίες του.Με τις πολύ καλες στιγμές του,που μας έκαναν υπερήφανους,αλλά και με τα "κάτω" του,που μας καρδιοχτύπησαν.Πέρασαν δύσκολα στο γήπεδό του,όλες οι μεγάλες ομάδες.Έχασε ένα κύπελλο Ελλάδος,όλοι είδαμε πως....Δεν χρωστάει πουθενά ένα ευρώ,σε αντίθεση με άλλους και πορεύεται όπως κρίνουν οι διοικούντες τον οι οποίοι κι έχουν δικαιωθεί,πάμπολλες φορές για τις επιλογές τους.Απο κεί κι έπειτα,όστις θέλει...Δεν μας υποχρέωσε κανένας να πάμε στο γήπεδο,ούτε δανεικά μας ζήτησε.

18:41 πράγματι ο Ηρακλής έκανε όλα τα πιο πάνω αμαρτήματα και σωστά υποβιβάστηκε.Συμφωνα όμως μετο νόμο έπρεπε να ανέβει ομάδα από τη β κατηγορία.Αντι αυτού παρέμεινε ο Αστέρας.Στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.

.....Ο κάθε κακοπροαίρετος που την έχει "στήσει"στη γωνία και περιμένει στραβοπάτημα του Αστέρα,για να βγάλει χολή,ας κοιτάξει την ομάδα του και ας πάρει μαθήματα,για το πώς μια ομάδα διοικείται με υγεία,οικονομική και νοοτροπίας....

20:15 από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω πόσο άσχετος με το ποδόσφαιρο είσαι.Πρεπει να σε ενημερώσω ότι η μπάλα είναι στρογγυλή.

@20:15 Το ότι σωστά υποβιβάστηκε το λες εσύ και ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος. Ο Ηρακλής όμως υποστηρίζει ότι φταίει ο Αστέρας που έπεσαν κατηγορία κι όχι ότι ήταν μέσα στην παρανομία και την κομπίνα. Η ένστασή του δεν έχει να κάνει λοιπόν με το αν έπρεπε ή όχι να ανέβει στη Super League ομάδα από τη Β' κατηγορία, αλλά με το ότι θεωρεί τον Αστέρα υπεύθυνο για τον υποβιβασμό του. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, δηλαδή..

Ραχούλες θρύλος για πάντα ρεεεεεεεεεεεεεε.Χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.