Σύλληψη 35χρονου για πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Σύλληψη 35χρονου για πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Αύγουστος 19, 2019 - 17:13
3 σχόλια

Συνελήφθη, χθες (18.8.2019) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 35χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του ανωτέρω, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μπέρμιχαμ Ηνωμένου Βασιλείου, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα (1) διαβατήριο Τσέχικων Αρχών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Μπράβο για ακόμα μια φορά! Να μην φύγει κανένας τους γιατί μετά σε ποιον θα δίνονται τα επιδόματα.

Οι λαθρομετανάστες θα μείνουν εδώ γιατί χρειάζεται να ελέγχει την Ελλάδα μία φιλοτουρκική μισθοφορική παραστρατιωτική δύναμη κατοχής. Θυμηθείτε τα λόγια του Οζάλ στα '90. 50.000 μας στέλνουν κάθε χρόνο (στοιχεία ΕΛΑΣ., ΛΣ). Το ίδιο έπαθε η Συρία με τους ''πρόσφυγες'' του Ιράκ. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά και μην πιστεύεται την πολιτική υποδοχής και φιλοξενίας. Καλά και άγια τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά δεν επιτρέπεις σε απρόσκλητους να κατοικίσουν στο σπίτι σου. Σκεφθείτε την οικονομική δαπάνη φιλοξενίας τους που στοιχίζει 1 δισ ετησίως σε εθνικούς πόρους (ξεχωριστά οι πόροι της ΕΕ).

Έλληνες θα ειπεί να προσκυνάς τακτικά στους Δελφούς το γνώθι σαντόν. Όχι να κάνεις την εξομολόγηση στους αγράμματους πνευματικούς και στους μαύρους ψυχοσώστες. Υπάρχουν νόμοι, αγράμματοι γραικύλοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.