Πώς ο Τσάβι Αλόνσο χάλασε την μεταγραφή του Γκοροντίντι στον Αστέρα

Πώς ο Τσάβι Αλόνσο χάλασε την μεταγραφή του Γκοροντίντι στον Αστέρα

Αύγουστος 20, 2019 - 11:32
1 σχόλια

Αν αναρωτιόσαστε πού κολλάει ο Τσάμπι Αλόνσο με τον Αστέρα Τρίπολης, τότε η απάντηση έρχεται στο όνομα του Αντέρ Γκοροντίντι ο οποίος βρίσκονταν ψηλά στην κιτρινομπλέ μεταγραφική λίστα.

Ο παλαίμαχος διεθνής Ισπανός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου είναι πλέον προπονητής της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β' και ήταν αυτός που έπεισε τον Αντέρ Γκοροντίντι να μην έρθει στην Τρίπολη για τον Αστέρα και να παραμείνει στους Βάσκους κάνοντας τον μάλιστα και αρχηγό της ομάδας.

Ο Αντέρ Γκοροντίντι ήταν συμπαίχτης του  Ενέκο Καπίγια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ Β' με την αρκαδική ομάδα να θέλει να κάνει δικούς της και τους δύο Ισπανούς ωστόσο μόνο ο πρώτος κατάφερε να φορέσει την φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

Ο 23χρονός κεντρικός μέσος Αντέρ Γκοροντίντι ήταν σε επαφές από τις αρχές Ιουλίου με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Τσάβι Αλόνσο να είναι αυτός που τελικά τον έπεισε να παραμείνει στην ομάδα και για την απόφαση του αυτή επιβραβεύτηκ και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού όπως φημολογείται στην Ισπανία.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.