Μία σύλληψη μετά από επεισόδιο σε κέντρο διασκέδασης στην Τρίπολη

Μία σύλληψη μετά από επεισόδιο σε κέντρο διασκέδασης στην Τρίπολη

Αύγουστος 16, 2019 - 09:20
2 σχόλια

Ένας άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία στην Τρίπολη νωρίς το πρωί της 15ης Αυγούστου στις 05:45 ύστερα από επεισόδιο που έγινε έξω από κέντρο διασκέδασης στην Τρίπολη.

Το επεισόδιο είχε ξεσπάσει νωρίτερα και ένας άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε κατάσταση μέθης, πήγε να φέρει μια καραμπίνα. Ενδεχομένως είχε απειλήσει ότι θα επέστρεφε στον χώρο με όπλο.

Η Αστυνομία, ωστόσο, ειδοποιήθηκε και τον συνέλαβε, προτού επιστρέψει στον χώρο όπου είχε συμβεί ο διαπληκτισμός.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας στην Τρίπολη, η καραμπίνα ήταν νόμιμη, κατοχής του πατέρα του συλληφθέντος.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Οι μαγκιές του κάθε κομπλεξικό που το παίζει αντρας. Η σκέψη του. Εγώ θα πιω κ μετά θα γίνω μάγκας να βαρέσω το κοσμο. Κάτι τέτοια υπαναπτυκτα όντα παίρνουν χαμπάρι μόνο με χειροδικια γιατί μόνο με αυτό το τρόπο επικοινωνούν. Ο απόλυτος διασυρμός είναι μόνο κ μόνο λαϊκά να τις αρπάξει. Θα το σκεφτεί την επόμενη φορά αυτές που θα έχει φάει. Το λαγια όσο και να γαληνεύουν ένα άνθρωπο δεν είναι ικανά να τον συνετισουν. Η μόνη διέξοδος να πάρω τη καραμπίνα και όποιον πάρει ο χάρος και συνεπείες κάνει δε ξέρει, και μετά ζητώ συγνώμη εια πιει δεν ήξερα τι έκανα, θολωσα.

Ωραία παραδείγματα στην πόλη μας, οτι μπορούμε να πάμε κι εμείς με καραμπίνα κάπου και στο τέλος να βγούμε καθαροί. Δηλαδή κάποιος πρέπει να σκοτώσει πρώτα για να πάρουν μέτρα οι αρχές;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.