Ψυχραιμία παιδιά!

Ψυχραιμία παιδιά!

Αύγουστος 18, 2019 - 16:11
7 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης στην πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη της Super League και το πρώτο του επίσημο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο το επόμενο Σάββατο γνώρισε την ήττα στο φιλικό με τον Παναιτωλικό και προβλημάτισε με την εικόνα του.

Η ήττα στο φιλικό περνάει σε δεύτερη μοίρα μιας και αυτό που έχει σημασία είναι η αγωνιστική εικόνα αλλά και ο βαθμός ετοιμότητας της αρκαδικής ομάδας μιας και μιλάμε για ένα καινούριο σύνολο τόσο σε πρόσωπα όσο και σε φιλοσοφία και εκεί ήταν το καμπανάκι ανησυχίας. 

Κόντρα στον Παναιτωλικό ο Αστέρας Τρίπολης παρουσιάστηκε με αρκετά προβλήματα τόσο στο κομμάτι της επιθετικής δημιουργίας όσο και σε αυτό της άμυνας του με χαμηλό συντελεστή συγκέντρωσης δείχνοντας πως ακόμα αναζητά την συνοχή και την ομοιογένεια του και οι ποδοσφαιριστές ψάχνουν να βρουν τους ρόλους τους.

Στην φιλική αυτή αναμέτρηση ο Μπόρχα Χιμένεθ δοκίμασε πράγματα σε πρόσωπα και σχήματα με τον Αστέρα Τρίπολης να αγωνίζεται με 4-2-3-1 στο πρώτο μέρος και με 4-3-3 στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης είδαμε τον Γιάννη Κώτσιρα να αγωνίζεται για περίπου 70 λεπτά σε θέση δεξιού εξτρέμ, είδαμε να παίζουν μαζί στο δεύτερο μέρος στον άξονα της μεσαίας γραμμής Καπίγια και Λουίς Φερνάντεζ, είδαμε τον Γιώργο Αντζουλά να δοκιμάζεται για 25 λεπτά ως δεξιός μπακ στο δεύτερο ημίχρονο, είδαμε τον Τάσο Δουβίκα να δοκιμάζεται στα άκρα της επίθεσης στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, είδαμε τον Ντάνι Σουάρεθ να αγωνίζεται για 45 λεπτά, είδαμε τον Χερόνιμο Μπαράλες να επανεμφανίζεται με την κιτρινομπλέ φανέλα.

Δεδομένων και των απουσιών με κορυφαία βέβαια αυτή του αρχηγού Ματίας Ιγκλέσιας ο Μπόρχα Χιμένεθ δοκίμασε πράγματα και έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα με το φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να αποτελεί τηρουμένης πάντα και της χρονικής στιγμής μιας και είμαστε μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ένα καμπανάκι.

Αυτό που θα πρέπει να γίνει σαφές σε όλους είναι πως βρισκόμαστε πολύ νωρίς για απόψεις καταστροφολογίας και πρωίμων συμπερασμάτων. Χρειάζεται χρόνος, υπομονή, στήριξη και πίστη στην νέα αυτή προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης.

Γι' αυτό λοιπόν θα πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία παρότι είναι λογικό ο κόσμος να ανησυχεί για την αγαπημένη του ομάδα. Ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι έτοιμος και ανταγωνιστικός.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Κι εσύ που γράφεις (αλλά δεν υπογράφεις) το άρθρο, ποιος είσαι; Ο γκουρού του ποδοσφαίρου με το χάρισμα της ενόρασης; Τι ακριβώς θα πει "Ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι έτοιμος και ανταγωνιστικός"; ΟΚ τότε. Κι εγώ ΘΑ είμαι εκατομμυρούχος στο μέλλον..

φταιει το χορταρι του γηπεδου.δεν το εχουν συνηθισει οι παικταράδες από την ισπανια .ασε που μπερδευουν και τα χρωματα της ομαδας και παιζουν με τους αντιπαλους.λιγες πινελιες λειπουν από τον μαεστρο γιατι κατά τα αλλα η ομαδα παιζει φανταστικο ποδοσφαιρο.

Δυστυχώς το Αρκαδία πόρταλ αντί να δει αντικειμενικά τα πράγματα έχει γίνει υπερασπιστής του Αστέρα προσπαθώντας να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.

Κανείς στο γήπεδο της Ραχούλας.Χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

Μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν λες ότι υπάρχει χρόνος να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες. Το ότι χάνουμε εύκολα από ομάδες που έχουμε τις ίδιες βλέψεις είναι ανησυχητικό. Πειραματισμούς κάνουν και αυτοί και το ίδιο ανέτοιμοι με εμάς είναι. Παρουσιάζουμε τον Μπαράλες στα 32 του λες και είναι το υπερόπλο. Μην τρελαθούμε, ο Μπαράλες είναι...

12:20 Βρε αρχιγκέϊ του κερατά, μην σε πω αλλιώς και το διαγράψουν, δεν έχεις τίποτε άλλο να κάνεις από το να γράφεις τις ίδιες μ@λ@κίες σε ό,τι ποστ έχει να κάνει με τον Αστέρα; Ντιπ βλαμμένο είσαι παιδάκι μου; Αλλά τι λέμε τώρα; Χωριό που φαίνεται..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.