Φιλική νίκη επί της Κ19 του Αστέρα για τον Παναρκαδικό

Φιλική νίκη επί της Κ19 του Αστέρα για τον Παναρκαδικό

Αύγουστος 17, 2019 - 21:26
19 σχόλια

Ο Παναρκαδικός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας το απόγευμα του Σαββάτου 17 Αυγούστου κέρδισε με 1-0 την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης με το παιχνίδι πάντως να σημαδεύεται από τον τραυματισμό του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο αρχηγός του τρυφιλλιού έπεσε στο χορτάρι μετά από τζαρτζάρισμα με αντίπαλο του χτυπώντας στην κλείδα του ώμου του και διακομίστηκε αμέσως στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Στα του αγώνα ο Παναρκαδικός με γκολ του Τρέσα στην επανάληψη κέρδισε με 1-0 την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι για συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Ειδήσεις: 

19 Σχόλια

8:45 Δεν βαρεθήκατε να λέτε τα ίδια και τα ίδια; Κάθε χρόνο οι ίδιοι 25-30 γραφικοί είσαστε στο γήπεδο (ο Θεός να το κάνει). Όσο για το "ομάδα της καρδιάς", δικαιολογημένα είναι, αφού σε κάθε παιχνίδι πάει η καρδιά σας στην κούλουρη και στο τέλος τρέμει ο κ*λος σας να βγει η ψυχή σας αν μείνετε κατηγορία ή όχι. Έχετε τα μούτρα κιόλας να συγκριθείτε με τον Αστέρα!

Δεν υπάρχει Παναρκαδικός.... πρώτη φορά βλέπω ομάδα να θεωρητε ιστορική και να μην έχει καταφέρει τίποτα ποτέ!!

Δεν χρειαζονται τετοια σχολια κανετε κακο και στις δυο ομαδες και γενικα στο ποδοσφαιρο αλλα πολυ περισσοτερο στην πολη λιγο υπομονη και ολα θα γινουν καλυτερα.

Στον Παναρκαδικό ό,τι χρήμα υπάρχει πάει στην ομάδα, δεν περισσεύει για ποινικολόγους.

@ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ 15:13 Αυτά να πας να τα πεις σε κάποιους "παναρκαδικάρες" της φάπας που σκόπιμα καλλιεργούν εχθρικό κλίμα χωρίς λόγο, παρά το γεγονός ότι ο Παναρκαδικός έχει ωφεληθεί τα μέγιστα από τον Αστέρα και το ξέρουν πολύ καλά και οι ίδιοι. Ή μήπως κάνω λάθος;

Fx 13:45 άντε παιδάκι μου άνοιξε κανένα ορθογραφικό λεξικό η καλύτερα πεστα προφορικά τούβλο ε τούβλο.

Αντι να χαιρεσται και για τις 2 ομαδες να πηγαινουν καλα,να ακουγεται η ρημαδοπολη μας,εσεις βγαζετε το μισος και την μιζερια σας στα παιδια που ασχολουνται με τον αθλητισμο.Τι θελετε δηλαδη παιδια να την βγαζουν ολη μερα στα καφε σαν εσας και να σπουδαζουν,την μιζερια και την κακια?Αγαπηστε τον τοπο σας αγαπηστε τον υγιη αθλητισμο την αμιλλα,.Κριμα!!!!

Κριμα 10:50 Και βέβαια χαιρόμαστε (με "ε" όχι με "αι" τούβλο) για τις δύο ομάδες της πόλης μας. Για εκείνο που λυπόμαστε (με "ε" όχι με "αι" τούβλο) είναι τα ματάκια μας που έχουν καταστραφεί με κάτι τέτοια μαργαριτάρια που βλέπουν. Δεν σε έμαθαν να γράφεις στο σχολείο; Ενδεχομένως να σε διαβάζουν και μαθητές του δημοτικού, οι οποίοι θα έχουν στραβωθεί από αυτά που γράφεις. Χίλιες φορές καλύτερα να έγραφες με greeklish αν ήταν να μην δολοφονούσες την ελληνική γραμματική. Το "κρίμα" λοιπόν να το πεις στον εαυτό σου, που ενώ οι δικοί σου σε έστελναν σχολείο να μάθεις γράμματα, εσύ ξυνόσουν..

εάν ίσου μπάγκας θα έβαζες και το ονομα σου και όχι ανονιμος για να πεις την αποψει σου αλλά δεν έχεις τα κακαλα να το γράψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ ρε ηλιθιε τα λάθη σε πείραξαν. Το νόημα της ανάρτησης με το μυαλό που έχεις προφανώς δεν σε άγγιξε. Κρίμα δεν υπάρχει ελπίδα καμία με γίδια σαν εσένα να πάει μπροστά αυτή η πόλη

@12:40 Κι εσύ αν ήσουν "μπάγκας" (νέα λέξη, όσο ζούμε μαθαίνουμε) δεν θα τολμούσες αγράμματε να ξαναγράψεις τέτοιο σχόλιο, που ακόμα κι ένα παιδάκι του νηπιαγωγείου γράφει καλύτερα. Τι είσαστε εσείς ρε; Σχολείο δεν πήγατε; Δεν σας έμαθαν γράμματα; Τραβάτε ρε μάθετε πέντε γράμματα που ούτε το όνομά σας δεν ξέρετε να γράφετε, που μου θέλετε και κινητά. Τροκάνια, ε τροκάνια! Κι αφού θέλεις και όνομ, πάρε και το δικό μου, αφού εσύ έβαλες το δικό σου, βλήμα!

Πολύ καλά τα λέει ο "κριμα".Μακάρι και ο Αστέρας και ο Παναρκαδικός να πάνε καλύτερα φέτος κι όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία,επίσης.Καλό είναι για την πόλη,αλλά και για όλους.Τώρα,το να βρίζουμε τους άλλους επειδή αντί για "ε",έγραψαν "αι",μάλλον χρήζει επιστημονικής στήριξης....

22:01 Ναι ρε ζωντόβολο, φυσικά και με πείραξαν τα λάθη, γιατί κάποιοι διαβάζουμε τα ορνιθοσκαλίσματα που γράφετε μερικοί, χωρίς κιόλας να καταλαβαίνετε τι γράφετε. Δεν είπε κανείς ότι δεν χαιρόμαστε να πηγαίνουν καλά ΟΛΕΣ οι ομάδες της πόλης μας. Το μίσος και τη μιζέρια όμως, που είπε κάποιος πιο πάνω, το καλλιεργούν σκόπιμα κάποιοι από την πλευρά του Παναρκαδικού (όχι παράγοντες, αλλά φίλαθλοι), δημιουργώντας πρόβλημα χωρίς λόγο ανάμεσα στις δύο ομάδες, αν μάλιστα σκεφθεί κανείς ότι στο παρελθόν ο Αστέρας έχει βοηθήσει με παίκτες (και όχι μόνο) τον Παναρκαδικό. Κατάλαβες πανηλίθιο κουτορνίθι;

@10:19 Τους άλλους τους βρίζουμε για το "ε" και το "αι" γιατί βγαίνουν να απαντήσουν σε σχόλιο χωρίς να έχουν καταλάβει τι εννοεί και είναι και ανορθόγραφοι από πάνω. Γκέγκε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.