Φιλική ήττα «καμπανάκι» για τον Αστέρα από τον Παναιτωλικό

Φιλική ήττα «καμπανάκι» για τον Αστέρα από τον Παναιτωλικό

Αύγουστος 17, 2019 - 22:17
6 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον Παναιτωλικό.

Η αρκαδική ομάδα έδειξε να ψάχνεται κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας με τον Μπόρχα Χιμένεθ να δοκιμάζει πράγματα και να βγάζει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναλυτικά 

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΑΣΤΕΡΑΣ από τον Παναιτωλικό, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο αγώνας ξεκίνησε με διπλή ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ, αφού στο 5' το σουτ του Marc Fernandez μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, ο οποίος στο 6' έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Valiente μέσα από την περιοχή. 

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν βρήκε διαδρόμους για να απειλήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός σκόραρε στο 56' με τον Lucero και στο 62' με τον Bajrovic και πήρε τη νίκη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε σε τέσσερις περιπτώσεις με σουτ του Luis Fernandez, τα δύο στο 53' που ήταν άστοχα και ακόμη δύο στο 61' και στο 90', που απομάκρυνε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ο Knett είχε σωστή αντίδραση και στο σουτ του Borja Fernandez στο 73'. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Μιχαήλ (46' Παπαδόπουλος), Βλάχος (46' Borja Fernandez), Martinez (46' Κυριακόπουλος), Αντζουλάς (66' Δουβίκας), Πασαλίδης (46' Suarez), Bellocq (46' Luis Fernandez), Valiente, Κώτσιρας, Capilla, Marc Fernandez, Crespi (46' Barralles)

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Τι έγινε ρε Ραχούλα μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.Ουτε το Παναιτωλικό;Σας περιμένει ο Θρύλος.Ρε ουστ τροκανια που μιλάτε κιόλας...

Καυμενάκη.... πάρε παιχτες έμπειρους τώρα που είναι νωρίς.Με αυτους δεν πας πουθενά.

Από το 66 ο Δουβικας. Θα τρελαθω. Τόσους παίχτες πήρε Πάλι τα ίδια τα περσυνα αρχισαμε;

Απλά είναι τα πράγματα φέτος με 2 ευρώ θα βλέπουμε από μακριά για προστασία, των οφθαλμών μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.