Μια ανάσα από Ριέρα ο Αστέρας

Μια ανάσα από Ριέρα ο Αστέρας

Αύγουστος 16, 2019 - 10:06
6 σχόλια

Ο Αντριάν Ριέρα θα είναι όπως όλα δείχνουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης και συνάμα ο εκλεκτός για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης καλύπτοντας το κενό του Νίκου Καλτσά.

Ο Αντριάν Ριέρα είναι 23χρονών αγωνίζεται ως εξτρέμ κυρίως στο δεξί άκρο και την περασμένη αγωνιστική σεζόν κατέγραψε 14 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ και πιο συγκεκριμένα την Β.

Ο Ισπανός εξτρέμ έχει φορέσει επίσης στο παρελθόν τη φανέλα των Λεβάντε, Λα Ρόδα, Χετάφε Β, Φορμεντέρα και Τολέδο και για πρώτη φορά αναμένεται να αγωνιστεί σε ομάδα εκτός συνόρων της χώρας του για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης.

Το θέμα αναμένεται να κλείσει εντός των επόμενων ωρών ίσως ακόμα και εντός της ημέρας (Παρασκευή 16/8) και ο Αντριάν Ριέρα να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την αρκαδική ομάδα και να ανακοινωθεί.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Συνεχίζει να μας απογοητεύει ο Αστέρας με τους παίκτες που αγοράζει. Πήρε παίκτη από την τρίτη κατηγορία Ισπανίας για αντί Καλτσά ελεοοσ

@13:00 - Έχουμε δει στον Αστέρα πολύ καλά εξτρέμ, πολύ πρόσφατα τον Μάσα, για να θεωρήσουμε τον Καλτσά παιχταρά. Ο Καλτσάς σε ποια κατηγορία θα μπορούσε να παίξει στην Ισπανία; Περίμενε να τον δούμε πρώτα τον Ισπανό και μετά κράξε. Το κόλλημα που έχεις με τον Καλτσά πάντως είναι αδικαιολόγητο.

Για την Ελλαδα μια χαρά είναι θα έχει να αντιμετωπίσει Βόλο ,Λαμία ,Λάρισα !Μην ξεχνάτε ο Τσιρίλο έπαιζε Β Ιταλίας και με την φανέλα της Αεκ και του Παοκ Κενταγε !!Σε λίγο θα λέτε ότι για να παίξει κάποιος στην Σουπερλιγκα θα πρέπει να έχει πέρασε από μπράτσα και Λίβερπουλ !

Παύλο πρέπει να είσαι πολύ άσχετος με αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο.Δεν ασχολείσαι καλύτερα με το κατηχητικο σχολείο λόγω της αθωότητας σου;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.