Ο νυν, ο πρώην και ο Σκάι

Ο νυν, ο πρώην και ο Σκάι

Αύγουστος 14, 2019 - 19:45
8 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Ω, άνδρες Τριπολίτες (και Μπακογιανναίοι Αθηναίοι!), δεν ξέρω αν τα μάθατε, αλλά ο φέρελπις -τουλάχιστον για το σόι- Κώστας Μπακογιάννης κατά τον Σκάι είναι νυν δήμαρχος Αθηναίων και πρώην περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Θα μπορούσαν οι δημοσιογράφοι να αναφέρουν ορθά τις ιδιότητες του Κώστα Μπακογιάννη, ήτοι νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, αφού η θητεία του ως περιφερειάρχη λήγει στις 31 Αυγούστου, όπως και των λοιπών τοπικών αρχόντων.

Αλλά, μα τον Δία, πρέπει να απαλύνουμε τις ευθύνες του σογιού.

Δεν είναι Δούρου ο Κώστας μας!

Ρέει άφθονο το αλαφου-ζόλ από τις οθόνες και τις ταμπλέτες, ω άνδρες Τριπολίτες!

Και, με την ευκαιρία: Τίνος το κόμμα, περιφερειάρχα μου, με πρωτοστάτη τον Άδωνι, τα είχε βάλει πέρυσι με το άρθρο 24 του Συντάγματος κατά τη διαδικασία αναθεώρησης της Χάρτας της χώρας μας επειδή, σύμφωνα με τον πρωτοστάτη, η προστασία των δασών είναι κομμάτι υπερβολική στην Ελλάδα (εδώ κλαίμε) και αποτελεί εμπόδιο στις ιδιωτικές επενδύσεις;.

Καλή ορκωμοσία στην Ακαδημία Πλάτωνος, να ευχηθώ.

Ο Σκάι πρώτος-πρώτος θα είναι εκεί.

Αν και σας όρκισε καμιά δεκαπενταριά ημέρες νωρίτερα.


8 Σχόλια

Ω, τύπε γραφικέ, δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις από το να βρίσκεις λαθάκια άνευ ουσίας; Και βέβαια έχεις: να διαστρεβλώνεις τα λόγια του Γεωργιάδη. Αλλά δεν φταις εσύ, αυτοί που σε πληρώνουν φταίνε. Υ.Γ.: Ναι δεν είναι Δούρου ο Μπακογιάννης. Η μία, βλέπεις, έχει περίπου 126 νεκρούς στην πλάτη της

θεωρούν τον κόσμο χαζό . Ή μήπως είναι και μας αντιμετωπίζουν με κουτοπονηριά ? Σου λέει.....καίγεται η περιφέρεια Στερεάς , ας μήν κάνει συνειρμούς ο λαουτζίκος. Ας κρατήσουμε ατσαλάκωτο τον πρίγκηπα.........

22:53 Ναι, γιατί ως γνωστόν αυτή έδινε όλα αυτά τα χρόνια τις άδειες να χτίζουν τα αυθαίρετα σε Μάνδρα και Μάτι, ω γελοίε τύπε με μνήμη χρυσόψαρου

ΧΑΧΑΧΑ Να και ο "γιατι οι άλλοι ήταν καλύτεροι;". Εντάξει τότε όσοι έχουν αυθαίρετα να τους αφήνουμε να καίγονται ζωντανοί. Αλλά να σε ενημερώσω ότι κάηκαν και άνθρωποι που απλά περνούσαν από εκεί επειδή ο συριζα αντί να ενημερώσει τον κόσμο να μην μπαίνει στην περιοχή, προτίμησε να ασχοληθεί με τον κακό σκαι, όπως ο κύριος αρθρογράφος ή να κάνει σόου με την "ενημέρωση" του τότε πρωθυπουργού. Αν δεν τα ξέρεις αυτά ένα χρόνο μετά ή ζεις σε σπηλιά ή είσαι λοβοτομημένος

Το όχημα που βγάζει αλαφου-ζολ.: ο Αλαφου κρατά τους λεβιεδες, η Σία μαρσαρει,και Πρωτοσάλτε παίζει τη μανικα για την εκτόξευση του προϊόντος.

@1:09 Το θαύμα της Μεγαλόχαρης: αυθαίρετα αλλά με άδειες , από συριζαίους όλων των χρωμάτων!

Ενα είναι το σίγουρο . Το απόλυτο χάος στην ρυμοτομία της χώρας είναι το μεγάλο έγκλημα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , που εναλλάσσονταν τα χρόνια πριν τον ΣΥΡΙΖΑ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.