Σύλληψη ιδιοκτήτη επιχείρησης μετά τον θανάσιμο τραυματισμό διαρρήκτη

Σύλληψη ιδιοκτήτη επιχείρησης μετά τον θανάσιμο τραυματισμό διαρρήκτη

Αύγουστος 14, 2019 - 09:04
5 σχόλια

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 32χρονος άνδρας, στην προσπάθεια του να διαφύγει από επιχείρηση που διέρρηξε, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος διέρρηξε το πρωί της Τρίτης εταιρεία πώλησης μηχανημάτων, ωστόσο ο 59χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με συνέπεια να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους. Ο δράστης επιχειρώντας να διαφύγει από οπή στην τζαμαρία, από την οποία και είχε εισέλθει στο χώρο, τραυματίστηκε στο δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία.

Με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και στα άκρα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και κατέληξε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας. Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και οι προστρέξαντες αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία, μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση. Σε βάρος του ιδιοκτήτη της εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Thestival

Πηγή: lifo.gr
 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Σα δεν ντρεπόμαστε. Δεν μπορείς να προστατέψει ούτε το σπίτι σου, ούτε τη ζωή σου. Να καθόμαστε τότε να μας κλέβουν και να μας σκοτώνουν τα κάθε λογής αποβράσματα. Μπράβο στο παλικάρι που προστάτεψε την περιουσία του. Σε άλλες πολιτισμένες χωρεςθα είχε το δικαίωμα να τον πυροβολήσει.

Δεν μπορείς να προστατέψεις τη ζωή σου, αποτέλεσμα της διαρκούς σοσιαλ-θολούρας που επικρατεί για δεκαετίες. Ας όψονται οι αριστερούληδες και γι' αυτό.

@Οbserver και οι αριστεροφοβικοί ΝΔτες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.