Ασυνείδητοι στη Βλαχοκερασιά σκότωσαν αδέσποτους και δεσποζόμενους σκύλους

Ασυνείδητοι στη Βλαχοκερασιά σκότωσαν αδέσποτους και δεσποζόμενους σκύλους

Αύγουστος 13, 2019 - 10:53
3 σχόλια

Ένα απίστευτης σκληρότητας περιστατικό μας κατήγγειλε αναγνώστης από τη Βλαχοκερασιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ασυνείδητοι έριξαν φόλες και σκότωσαν 6 σκυλιά και 4 γάτες.

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, καθώς ο άνθρωπος αυτός βρήκε νεκρό τον σκύλο του στην αυλή του, οι ασυνείδητοι έριξαν τις φόλες και μέσα σε αυλές σπιτιών, θέλοντας να προκαλέσουν τον θάνατο και δεσποζόμενων ζώων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή τις φόλες τις έριχναν μέσα στις αυλές των σπιτιών, οι κάτοικοι ψάχνουν από τις κάμερες να βρουν ποιος το έκανε.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Απ' όσο γνωρίζω, σύμφωνα με τα λεγόμενα κατοίκων του χωριού, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό στη Βλαχοκερασιά. Είναι η τρίτη φορά και υπάρχουν βάσιμες υποψίες για το άτομο που το κάνει αλλά δεν την καταγγέλλουν επειδή είναι κάτοικος του χωριού, μήπως και τους πουν καρφιά, δηλαδή κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και το παίζουν ανήξεροι. Συνηθισμένα πράγματα δηλαδή στην ελληνική κοινωνία που ως συνήθως πέφτει από τα σύννεφα.

Μένω μόνιμα στην Αθήνα αλλά έρχομαι κάθε χρόνο στην Βλαχοκερασιά γιατί είναι το χωριό μου.Έχω και εγώ σκυλακι και κάθε φορά τρέμω μηπως μου φάει καμία φόλα.Κάθε καλοκαίρι γίνεται το ίδιο ,κάποια αρρωστημένα μυαλά βάζουν φολες όχι μόνο στους δρόμους αλλά και στις αυλές των σπιτιών . Δυστυχώς δεν ξέρω ποιος το κάνει και κανένας δεν μιλάει.Αν ξέρουν ποιος είναι καλό είναι να τον καταγγείλουν γιατί αυτό το κτήνος που σκοτώνει αθώα πλάσματα άνετα μπορεί να κάνει κακό ακόμα και σε άνθρωπο.Ντροπή και αισχος για το χωριό μας!!!Ντροπή να μένουν ατιμώρητοι αυτοί οι άνθρωποι που μόνο άνθρωποο δεν ειναι

Εάν γνωρίζετε το όνομα του δράστη, σας παρακαλώ ενημερώστε μας ανωνύμως για να πάρουμε τα μέτρα μας και να γλυτώσουμε μερικές ζωές. Ευχαριστώ πολύ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.