Στις 27 Αυγούστου η ορκωμοσία Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης

Στις 27 Αυγούστου η ορκωμοσία Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης

Αύγουστος 08, 2019 - 13:35
6 σχόλια

Την Τρίτη 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου του Δήμου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Το «παρών» θα δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr,  ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι ορκίστηκε στις 25 Αυγούστου.

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα εκπροσωπήσει τον δήμο της Τρίπολης την θητεία από την 1η Σεπτεμβρίου 2019  έως τις  31 Δεκεμβρίου 2023 θα γίνει στις 20:30 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ήθελα να ήξερα σε τί ορκίζονται όλοι οι δήμαρχοι; Στο ότι θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα από τους προηγούμενους;

Καθηστε ρε παιδια. Ειδαμε εναν ικανο και εναν ανικανο τουλαχιστον στις δυο προηγουμενες θητειες. Καθηστε να δουμε σε ποια κατηγορια θα ενταξουμε και τον επομενο.

12.35 ικανο ποιον λες,το γιαννακη? γελασαμε τωρα ,αυτος ηταν ικανος μονο για τους καφετζηδες,εφτιαξε πεζοδρομους και κανονιστικες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ κομενα στα μετρα των καφετζηδων .

@15:59 Όχι με το πάνω όμως αλλά με το κάτω, αφού μέσα σε 5 χρόνια τα γ##### όλα. Γελοίο ανθρωπάκι που έχεις το θράσος να πεις ότι θα φύγουν και με το κεφάλι ψηλά. Ναι, να τους κάνουμε και αγάλματα κιόλας, για τη μεγάλη τους "πολιτιστική" προσφορά. Πανηγύρι για πανηγύρι δεν άφησαν

Αλλάξτε και κανα χρόνο στο κείμενο λεβέντες! Ο Νίκας δεν ορκίζεται στις 25 Αυγούστου. Ορκίστηκε! Και σιγά τις πληροφορίες. Ο κόσμος τό'χει τούμπανο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.