Φιλική ισοπαλία με την Παναχαϊκή ο Αστέρας (vid)

Φιλική ισοπαλία με την Παναχαϊκή ο Αστέρας (vid)

Αύγουστος 08, 2019 - 07:49
1 σχόλια

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας ανάμεσα στον ΑΣΤΕΡΑ και την Παναχαϊκή στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ο Τασουλής πέτυχε το γκολ για τους κιτρινομπλέ.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε ευκαιρίες, δύο δοκάρια, αλλά τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 74'. Παρόλα αυτά κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει το σκορ στο 89'. 

Το φιλικό ξεκίνησε με ευκαιρία για την Παναχαϊκή, αλλά ο Τσιφτσής στο 9' κατάφερε να σταματήσει στο τετ α τετ τον Μαυρία. Στο ίδιο λεπτό ο Τζίμας είχε εκπληκτικό σουτ, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Παναχαϊκής. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο. Στο 15' το σουτ του Iglesias από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε άουτ. Στο 23' ο αρχηγός πήρε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Matricardi αστόχησε. Ενώ στο 39' το σουτ του Crespi απομάκρυνε σε κόρνερ ο Σούλης. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε με το σουτ του Valiente, που βρήκε και πάλι στο δοκάρι. Στο 74' η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ με τον Αντωνακόπουλο. Οι κιτρινομπλέ αντέδρασαν, στο 84' είχαν την κεφαλιά του Δουβίκα που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 84' βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. 

Η φάση ξεκίνησε από τον Τζίμα, ο Παναγιώτου έκανε το γύρισμα και ο Τασουλής από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά το σουτ του Capilla έφυγε λίγο άουτ. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής (46' Μιχαήλ), Βλάχος (62' Παναγιώτου), Martinez (62' Τασουλής), Αντζουλάς (46' Χριστόπουλος), Matricardi, Bellocq (73' Τερεζίου), Iglesias (46' Valiente), Borja Fernandez (72' Capilla), Marc Fernandez (46' Δουβίκας), Τζίμας, Crespi (82' Alagbe)

Ειδήσεις: 
Video: 

Highlights: ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναχαϊκή 1-1


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καημένη Ραχούλα τι σε περιμένει φέτος.Σε περιμένει ο Θρύλος.Χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ.Το θυμωσαστε το 7_2.Χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.