Τον τερματοφύλακα Θάνο Σαματά πήρε ο ΠΑΟΚ Τρίπολης

Τον τερματοφύλακα Θάνο Σαματά πήρε ο ΠΑΟΚ Τρίπολης

Αύγουστος 07, 2019 - 15:17
11 σχόλια

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας ανακοινώνοντας την απόκτηση του 22χρονού τερματοφύλακα Θάνου Σαματά.

Αναλυτικά

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης καλωσορίζει στην οικογένεια του τον 22χρονο τερματοφύλακα ΘΑΝΟ ΣΑΜΑΤΑ ο οποίος έχει αγωνιστεί με την μεικτή μαγνησίας και στο περσινό πρωτάθλημα βασικός με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ που πήρε την άνοδο για Γ ΕΘΝΙΚΗ. Θάνο σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και να καταφέρεις αυτό που πραγματικά θέλεις στην ζωή σου.

Ευχαριστούμε πολύ τον Βαλάντη Γκαργκάσουλα για την βοήθεια του στο κλείσιμο της συμφωνίας.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΠΕΡΣΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1800 ΛΕΠΤΑ.ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΙΠΟΤΑ.

Κ τι ρε μεγάλε έρχονται όλοι τσάμπα θες να μας πεις...λες κ ο ΠΑΟΚ είναι καμία ομαδάρα όπου θα περιμένουν μήπως κ τς δει κάποια άλλη ομάδα κ κάνουν τν μεγάληεταγραφη τς ζωής τς....πήγαινε κορόιδεψε καναν Άλλο όχι εμάς....φιλαράκι

'φιλαρακι' ανονυμους αμα δεν ξερεις σου λεω μην μιλας.. Παικτης της ομαδας ειμαι εγω.. Και ξερω πολλα περισσοτερα απο οσα λενε εξω καποιοι σαν εσενα...μισθοφοροι πανε σε αλλες ομαδες που παιρνουν 20αρικα το παιχνιδι.. Οχι σε εμας

Πήγαινε κορόιδεψε καναν άλλο εκεί στ βοσκότοποια τς τριπολησ,,εσυ μάλλον θα είσαι ο βλάκας τς ομάδας που δν πληρώνετε...

Εσυ μαλλον φιλε θα εισαι απο τους παραγοντες που πληρωνουν.. Ηθελα να ξερα τα τσαρουχια αν τα φορας και την μερα εκτος απ το οτι κοιμασαι με αυτα.

Εσύ τι ζόρι τραβάς δεν καταλαβαίνω. Μάλλον σε βλέπω να έχεις κάτι προσωπικό με την ομάδα

@11:28 Φαίνεται ότι είσαι ποδοσφαιριστής. Ντιπ αγράμματος. Αν παίζεις μπάλα όπως γράφεις, γ####σέ τα μεγάλε. Τράβα βράσε καμια γκιόσα καλύτερα ή ψήσε καμια μπριζόλα. Καλύτερη τύχη θα έχεις. Άστη τη μπάλα. Μην την ταλαιπωρείς άλλο. Δεν σε θέλει, αλλά δεν έχει φωνή να στο πει..

Ναι για αυτό παρακαλάτε παίχτες με λεφτά να μην πάνε άλλου . Πες τα άλλου αυτά .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.