Στον Α.Ο. Τεγέας ο Βασίλης Γκίτζιας

Στον Α.Ο. Τεγέας ο Βασίλης Γκίτζιας

Αύγουστος 02, 2019 - 16:08
3 σχόλια

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενισχύοντας την μεσοαμυντική του γραμμή πραγματοποίησε ο Α.Ο. Τεγέας ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τεγεάτη ταλαντούχου άσου Βασίλη Γκίτζια ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Βασίλης Γκίτζιας που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης έχει αγωνιστεί σε υψηλές κατηγορίες όπως τα πρωταθλήματα της Β' και της Γ' Εθνικής έχοντας περάσει από Σπάρτη, Ερμιονίδα, Παναρκαδικό, Ολυμπιακό Βόλου και Αμπελακιακό Σαλαμίνας την περσινή σεζόν όντας και διεθνής στο παρελθόν με την Εθνική μας ομάδα των Παίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Τεγέας

Το Δ.Σ της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Γκίτζια του Γεωργίου ο οποίος κατάγεται από τις Ρίζες Τεγέας.

Ο 24χρονος Βασίλης θεωρούμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της φετινής σεζόν μιας και έχει παραστάσεις από ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών.

Θέλουμε να ευχηθούμε στο Βασίλη να έχει υγεία και να καταφέρει σε συνεργασία με τους συμπαίκτες του να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας μας.

Το Γραφείο τύπου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Πολυ καλος παιχτης.. Ελπιζω να μην το καταστρεψουν το παιδι εδω οι δικοι μας γιατι ειναι πολυ κριμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.